Šiandienos apžvalgos 2008-05-01

Elite Bastards šiandien apžvelgė Noctua NF-P12 aušintuvą. Kaip ir Technews, portalas šį aušintuvą įvertino už itin mažą triukšmo skleidimą ir gerus aušinimo rezultatus. Apžvalgą rasite čia

Be Quiet! Dark Power Pro 650 W ATX maitinimo bloką testavo Overclock3D.Net. Nepaisant didelės kainos, šis maitblokis iš apžvalgos autorių sulaukė tik pagyrų.

Legit Reviews apžvelgė XFX nForce 790i Ultra SLI motininę plokštę. Ji buvo rekomenduota už puikų našumą ir spartinimo galimybes.

Sapphire PC-AM2RX780 motininę plokštę testavo Trusted Reviews. Nors už plokštę mokami pakankamai nemaži pinigai, nei jos našumas, nei savybės apžvalgos autoriaus pernelyg nedžiugino.

Vienas populiaresnių aparatinės įrangos portalų TweakTown išbandė Gigabyte GeForce 9800 GX2 vaizdo plokštę su įprastu 1 GB vaizdinės atminties. Ji surinko 92 taškus iš 100 galimų ir gavo Best Features apdovanojimą.

ExtremeTech surengė penkių asmeniniams kompiuteriams skirtų kolonėlių varžytuves. Išvados ir įspudžiai – čia.

Qimonda Aeneon Xtune DDR3 operatyviąją atmintį veikiančią 1333 MHz dažniu išbandė ProClockers. Apžvalgos autorius liko patenkintas tiek gaminio sparta, tiek ir spartinimo galimybėmis.

P.S. Jei turite pastabų, išreikškite juos komentaruose – kuriam laikui Suvirintoją, sudarinėdami kasdienių apžvalgų sąrašą, pakeisime Kiewliszki ir aš, Akuba. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.