Šiandienos apžvalgos 2008-05-09

Apžvalgų sąrašą šiandien pradeda Bjorn3D su Gigabyte X48T-DQ6 pagrindine plokšte Intel platformai. Aukšta kaina nesutrukdė šiam gaminiui pelnyti pakankamai aukšto, 8 balų įvertinimo iš apžvalgos autorių. Apie X48T-DQ6 skaitykite čia.

Intel X38 lustų rinkinį turinčią DFI Lan Party X38-T2RB pagrindinę plokštę išbandė CPU3D. Kaip ir kitos DK serijos plokštės, taip ir ši kainuoja sąlyginai nedaug, tačiau pasižymi geromis spartinimo savybėmis ir palaiko pigią DDR2 tipo atmintį.

Pora šimtų litų kainuojantį 500 W Fortron Blue Storm II maitinimo bloką šiandien apžvelgti nusprendė Hardwarelogic. Jo įvertinimas siekia 82 balus iš 100 galimų.

Tweaktown apžvalgininkų rankose šiandien – Patriot Viper DDR3-1866 2 x 1 GB atminties komplektas. Gera sparta bei gera aušinimo sistema leido šiems atminties moduliams pelnyti 84% įvertinimą.

Mažąjį Radeon HD3870X2 broliuką HD3850X2 išbandė Neoseeker. Bandytas kompanijos ASUS egzempliorius pelnė Editor’s Choice apdovanojimą.

Garso plokštę besirenkančiems Hothardware siūlo atkreipti dėmesį į Asus Xonar DX. Ši į PCI-E x1 lizdą montuojama plokštė sulaukė pagyrų dėl labai geros garso kokybės.

Hardwaresecrets nuodugniai išnagrinėjo Enermax PRO82+ 525 W maitinimo bloką. Kaip rodo testų rezultatai, šio maitinimo bloko efektyvumas yra labai aukštas ir netgi 600 W apkrovą jis atlaiko be jokių problemų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.