Šiandienos apžvalgos 2008-05-13

TrustedReviews šiandien pateikė Asus U2E nešiojamojo kompiuterio apžvalgą. Šis aukštos klasės mažylis turi SSD ir, nors kainuoja didelius pinigus, pasak autoriaus, jų yra vertas. Apžvalgą rasite čia.

Hilbertas Hagedoronas (Hilbert Hagedoorn) iš Guru3D šiandien supažindino skaitytojus su Point of View Geforce 9600 GS0 vaizdo plokšte, turinčia 384 MB vaizdinės atminties. Teigiama, kad už nedidelę kainą šis gaminys pasiūlo pakankamą našumą.

Gamykliškai spartintą Sapphire Radeon 3650 vaizdo plokštę apžvelgė ProClockers. Autorius šią plokštę rekomendavo kaip vieną geresnių pasirinkimų žemos klasės rinkoje.

TweakTown apžvelgė In Win B2 Stealth Bomber korpusą ir skyrė jam 90 procentų iš 100 įvertinimą.

Dvi nestandartines 9600 GT, pasyvią ir TOP, versijas išbandę HardwareZone vyrukai. Jos atitinkamai gavo 4 ir 4,5 žvaigždutės iš 5 galimų.

Elite Bastards šiandien paskelbė nuosprendį XFX GeForce 9600 GT XXX Alpha Dog Edition vaizdo kortai. Ji buvo nubausta už „elitinį našumą“.

Hypersonic Avenger AG2 nešiojamasis kompiuteris buvo giriamas už dizainą bei gerą kainą. Techgage skyrė jam „Editor‘s Choice“ apdovanojimą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.