Šiandienos apžvalgos 2008-05-14

Šiandien pradėsime nuo aušintuvų apžvalgų. Jų pastarosiomis dienomis buvo nemažai. Nors kai kurios ne šiandienos, o vienos ar dviejų dienų senumo, esmės tai nekeičia :):

Scythe Zipang apžvalgą mums siūlo Overclockers Club. Tiek aušintuvo kaina, tiek skleidžiamas garsas, tiek efektyvumas kelia susižavėjimą.

Overclockers.ru išbandė Thermaltake DuOrb aušintuvą, pasižymintį gražia išvaizda. Deja, apie aušinimo efektyvumą kažko gražaus pasakyti nelabai išeina.

iXBT testavo Noctua NH-U12P aušintuvą. Šiam produktui apžvalgos autorius nepagailėjo gražių žodžių ir įvertinimų.

Big Typhoon VP ir Xigmatek Achilles kovą dėl "supercooler‘io sosto" aprašė 3D-News.ru.

CoolIT Freezone Elite vandens/oro aušintuvą išbandė BitTech. Nors gaminio efektyvumas neprastas, gan didelė kaina neleido jam gauti tikrai aukšto įvertinimo.

HardOPC išbandė du aušintuvus iš Thermaltake. DuOrb ir V1 gal ir nėra pajėgūs kovoti dėl orinukų karaliaus titulo, tačiau apžvalgą paskaityti verta.

OCZ Vendeta 2 procesorių aušintuvas, kurį apžvelgė Frostytech, rodo geresnius rezultatus nei pirmtakas Vendeta, bet nusileidžia aušinimo efektyvumu panašios konstrukcijos Xigmatek HDT-S1283.

Asus Xonar D2 garso plokštę, naudojančią PCI magistralę, šiandien apžvelgė Fcenter. Apžvalgos autorius negaliėjo jai gerų žodžių.

Bjorn3D šiandien savo skaitytojus supažindina su NZXT Tempest korpusu. Jis erdvus, turi gana gerą aušinimo sistemą ir pelnė 8 balus iš 10 galimų.

Pro-clockers apžvalgininkų rankose šiandien – Hiper Osiris korpusas. Santūrios išvaizdos gaminys pasirodė gerai ir beveik nesulaukė kritikos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.