Šiandienos apžvalgos 2008-05-23

Šios dienos apžvalgas pradeda vandens aušinimui skirti gaminiai.

Poros radiatorių testą atliko Bit-Tech. Ir nors Lietuvoje mes tokių gamintojų kaip TFC produktų pirkimui nerasime, visgi įdomu pažiūrėt, kaip keičiasi procesorių temperatūra keičiantis radiatoriaus dydžiui. Apžvalgą rasite čia.

Legit Reviews šįkart testavo Koolance CPU-330 procesoriui skirtą vandens bloką. Išvaizdus gaminys, nors ir kainuoja nemažus pinigus (50 dolerių), nepasižymi dideliu efektyvumu.

Asus 3870X2 apžvalgą rasite Bjorn3D svetainėje. Plokštė pasižymi efektyviu, bet garsoku aušinimu ir 4 DVI išvestimis. Gaminys pelnė tik 7 balus iš 10 dėl gan didelės kainos ir, pasak autoriaus, mažos spartos.

Think Computers išbandė Saitek Cyborg Laser Gaming Mouse žaidimų pelę ir liko ja patenkinti – 8 balai iš 10. Vis dėlto nestandartinė išvaizda pelė reikalauja įpratimo.

OCZ EliteXStream 800W maitinimo bloko apžvalgą mums siūlo OverclockersClub. OCZ, kaip visada pasistengė ir siūlo mums nepigų, bet kokybišką produktą.

Paminėti geru vardu OCZ nepamiršo ir BigBruin, kurie apžvelgė OCZ Technology Vendetta 2 procesoriaus aušintuvą. Produktas nusipelnė Highly Recommended įvertinimo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.