Šiandienos apžvalgos 2008-05-26

Šiandienos apžvalgas pradės pora Nvidia vaizdo plokščių. PNY Verto GeForce 9600GT išbandė Tweaktown. Plokštė, kaip įprasta visiems 9600GT gaminiams, pelnė aukštą įvertinimą (87%), tačiau apžvalgininką nuvylė gan skurdi jos komplektacija. Apžvalgą rasite  čia.

Asus GeForce 9800 GTX apžvalgą rasite ThinkComputers tinklapyje. Autorius plokštei skiria 10 iš 10 balų, nes tai tiesiog eilinė "referencinė" GeForce 9800GTX su gera komplektacija. Ko daugiau bereikia?

Bit-Tech išbandė Asus Xonar DX garso plokštę. Autorius liko patenkintas šio palyginus šviežio gaminio darbu – 8 balai iš 10.

XbitLabs vėl negaili mums išsamios ir aktualios USB raktų apžvalgos. Testuoti Corsair Flash Voyager, Patriot Xporter XT ir OCZ Rally 2 32 GB talpos usb atmintinės.

Gigabyte X48T-DQ6 apžvalgą mums siūlo Overclockers Club. Ši motininė plokštė yra aukščiausios klasės Gigabyte gaminys ir tai įrodo, tačiau jau ne pirmam apžvalgos autoriui užkliūna plokštės "Crazy Cool" "backplate" – šioj vietoj kompanijos inžinieriams reikėtų dar padirbėti.

Kaip sekėsi testuoti Hybrid CrossFire technologiją Foxconn A7GM-S motininėje plokštėje sužinosite 3DNews.ru tinklapio apžvalgoje.

Ferra.ru autorius negailėjo gerų žodžių Antec Nine Hundred korpusui. Pasak jo, gaminys tikrai pradžiugino redakciją savo savybėmis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.