Šiandienos apžvalgos 2008-05-30

Šiandienos apžvalgų skiltis skirta šaltų procesorių mėgėjams :). Jūsų dėmesiui nemažai šviežių "aušintuvų" apžvalgų vienoje vietoje.

Tweaktown siūlo mums Noctua flagmano NH-C12P testą. "Cooler’is" gavo labai aukštą, 95% procentų įvertinimą, nes yra puikus gaminys už protingą kainą.

ZEROtherm Zen FZ120 apžvalgą rasite Legit Reviews tinklapyje. Aušintuvas susilaukė gerų įvertinimų dėl savo palyginti nedidelės kainos ir gero našumo.

Jei tik išgirdę pavadinimą "Scythe" pagalvojate apie didelį aušintuvą su dar didesniu efektyvumu, šį kart nustebsite perskaitę Scythe Shuriken apžvalgą, kurią rasite OverclockersClub tinklapyje.

Ar gali moddingui skirtas aušintuvas būti efektyvus? Thermaltake DuOrb atveju, sunkiai. Atsakymą, kodėl, rasite XBitLabs laboratorijoje.

Pasyvaus aušinimo giganto Cooler Master Hyper Z600 testą atliko Overclockers.ru apžvalgininkas. Gaminys gerai atlieka savo darbą, o pridėjus ventiliatorių tampa neprastu žvėriuku.

Jau turbūt aušintuvu legenda tapusio Thermalright Ultra-120 eXtreme ir jo jaunesnio brolio Ultima-90 apžvalgą rasite iXBT.com tinklapyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.