Šiek tiek naujos informacijos apie „RX Vega“

Kurį laiką apie „RX Vega“ niekas nekalbėjo, bet dabar turime keletą naujų gandų, o taip pat sužinojome apie šios visų labai laukiamos vaizdo plokštės turą. Nuo jo gal ir pradėsime.

Pranešama, kad AMD surengs turą, kurio metu bus demonstruojama „RX Vega“. Turas susidės iš trijų renginių, paskutinis iš jų bus Los Andžele liepos 30, tuo metu turėtų įvykti ir „RX Vega“ oficialus išleidimas. Pirmasis suplanuotas turo renginys bus Budapešte liepos 18 dieną, o antrasis Portlande liepos 21 dieną.

  • Budapeštas, Vengrija, liepos 18
  • Portlandas, JAV, liepos 21 – 23
  • Los Andželas, JAV, SIGGRAPH 2017, liepos 30

Toliau darosi įdomiau, nes judame prie gandų. Panašu, kad „RX Vega“ bus siūloma trijų variacijų: XTX, XT ir XL. Pati sparčiausia „RX Vega XTX“ versija turės vandens aušintuvą ir kiek didesnį TBP (Typical Board Power), jis sieks 375 W. Silpnesnė „RX Vega XT“ versija turės įprastą oro aušintuvą ir iki 285 W sumažėjusi TBP reitingą. Šie abu modeliai tikrai turės 8 GB HBM2 atminties. Trečiasis variantas jau su apkarpytu lustu – „RX Vega XL“. Šios vaizdo plokštės TBP irgi siekia 285 W. Įdomu, kad tai gali būti vienintelis modelis, kuris bus siūlomas su partnerių pagerintu aušinimu. Kol kas niekas negali patvirtinti šio modelio atminties kiekio, bet tikėtume, kad plokštė gaus 8 GB HBM2 atminties.

Paskutinė informacijos dozė apie „RX Vega“ ruošimą rinkai. Nutekintas planas rodo, kada turi būti atlikti įvairūs darbai susiję su „RX Vega“. Įdomu, kad AMD partneriai galutinį BIOS gaus tik rugpjūčio 2 dieną. Tai gal reikšti, kad AMD pradžioje pardavinės tik savo gamintas referencinio dizaino „Radeon RX Vega“ vaizdo plokštes. Arba blogesniu atveju, „RX Vega“ parduotuvėse atsidurs tik kur kas vėliau po liepos gale įvyksiančio pristatymo.

6 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    back to school reiskias gale jau pirkti… arba gales zmones preorder daryti rugpjuti 🙂

  2. GreenZebra parašė:

    Pavadinimai tiesiog orginalus , butu geriau padare x,xl,xxl 😀

  3. BC00 parašė:

    Tokie pavadinimai buvo X800 – X1900 laikais 🙂
    X800 XL
    X1900 XT
    X1900 XTX

  4. Povilas parašė:

    Jooo… 375/285W, spartai atitinkanciai paprastai gtx1080..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.