Skynet Lietuvoje nuo šiol teikia 300 Mbps greičio internetą

Vilniuje šviesolaidinį interneto tinklą plėtojanti kompanija Penkių kontinentų komunikacijos pranešė, kad padidino savo Skynet tinklo greitaveiką. Kompanijos klientai nuo šiol pasikeitę įrangą ir savo planą galės naršyti iki 300 Mbps greičiu.

Tiesa, tokia sparta galios tik tuo atveju, jei bus naršoma Lietuvos tinkluose. Kompanija teigia, kad siūlo gana didelę spartą ir į užsienio tinklus, kuri siekia 90 Mbps, tačiau kai kurie kiti interneto tiekėjai gali pasiūlyti net iki 100 Mbps spartą į užsienio tinklus.

„Nuolat mąstome apie tai, kaip mūsų siūlomas paslaugas padaryti dar patrauklesnes klientams, todėl išanalizavę rinkos poreikius ir išbandę naujus technologinius sprendimus padidinome greitaveiką iki 300 Mb/s“, – sakė Sergėjus Macanko, Penkių kontinentų komunikacijų centro direktorius.

17 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Greitis liuks – dabar laikas atvesti pas visus!

  2. SB parašė:

    Spartos iš tiesų neįtikėtinos. Bet kokiu atveju, šiuo metu man net per daug mano turimų 100 Mbps į Lietuvą ir 50 Mbps į užsienį.

  3. daniukas21 parašė:

    dauguma plotu rankikem gave sviesolaidini interneta ir su mazesne sparta 🙂 poto visi galvotu kad hdd per mazai vietos 😀

  4. dzapie parašė:

    teo tuoj puse gigabito paduos, va tada linskmiau gyvent bus.

  5. dizaika77 parašė:

    Skynet Lietuvoje… tai bral zek ir terminatorius pas mus atsiportalins 😀

  6. Kiberbobas parašė:

    gerai jum kai 100mb/s per daug, o pas man isvis sviesolaidzio nera 😀 ir nesuprasi kada atsiras 😀

  7. dzapie parašė:

    nepergyvenk greit visi po skaidula turesim, taip pat teo tuo pasirupins. Nebeilgai liko laukti.

  8. Kiberbobas parašė:

    nu lygtais rase kad dfg infestuoja i sita reikala, bet esme kad as ne vilniaus mieste o rajonas, aisku netoloimas ( 25 km nuo vilniaus ) bet manu kad penketa meteliu teks palaukti, nes neseniai sutarti pratesinejom tai ten viens pazstamas buvo, uzsimine kad link tos puses kolkas net niekas neplanuoja tiesti, tikiuosi jis klysta 🙂

  9. Crunk parašė:

    kad jie lenktyinaut skaiciukais man atrodo pradejo, geriau uzmiestciose zmonems stengtusi gerent intika o db…

  10. SB parašė:

    Crunk, gerint neapsimoka. Investicijos neatsipirks, per mazai galvu.

  11. Linas parašė:

    Viskas labai saunu, tik jeigu jau turi toki interneta, teks ieskotis pakankamai brangaus marsrutizatoriaus, jeigu noresite isnaudoti teikiama sparta keliais kompiuteriais.

  12. zhaltees parašė:

    Nematau didelio skirtumo kai filmas parsiunčiamas per 1 min ar per 20s. Abiem atvejais tai labai greitai. Aš žmogus praktiškas, nematau prasmės investuoti mokėti už tokius dalykus, kurie duoda tokia menką naudą.

  13. AP0323 parašė:

    Man uztenka ir 8Mbps, lenktynes kaip intel laikais su GHz, buvo iki 3,8 Ghz numine, bet naudos tai nulis…kaip ir su kad 300mbps, plestu kokias kitas paslaugas, ideju trukumas matosi

  14. Crembo parašė:

    Vis lietuviams neįtiksi blemba, daro kad tik geriau jums būtų, o jūs vistiek skundžiatės, kažkoks košmaras su pesimizmu Lietuvoje.

  15. nanoWorld parašė:

    Siaip tai CPU GHz lenktynes buvo nebent iki kokiu 1999 m. ir is esmes jos dave naudos, o po to, lenktyniavo nebent tik Intel su Intel, nes pagrindinio konkurento AMD tiek K7, tiek K8 (kuris jau buvo ties minimais Intelio 3.8GHz) nebuvo architekturiskai orientuotas i daznio kelima, kaip Intel Netburst\’as. Tai cia toks kontekstinis pataisymas 🙂

    O 300Mbps yra geriau nei blogiau. Kam reikes – tas naudos, kam nereikes, tam letesniu planu kaina del spartesniu planu egzistavimo greiciausiai pamazes, tad is esmes tai \"win-win\" situacija ir nematau pagrindo del to verkti.

  16. AP0323 parašė:

    nanoWorld: tiksliausias yra variantas tavo issakytas, kad pigesni planai bus geresni ir uz 20 litu 10mbps daug kam bus puikus variantas, kaip su mobilaus rysio kainomis

  17. donaciuxx parašė:

    man tai geriausia 😀 kaime gyvenu uz 4 km yra sviesolaidinio interneto pastotes bet niekas dar nesinaudoja tuo netu. kolkas pas mane yra 4 megabitu internetas bet man jo maza. esme ta kad upload tik 1 megabito tai neimanoma normaliai kazka issiusiti.;)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.