„Sony“ atideda „PlayStation 5“ renginį dėl protestų JAV

Birželio 4 dieną 23:00 valandą Lietuvos laiku turėjo vykti „The Future of Gaming“ internetinis renginys, kurio metu „Sony“ planavo kalbėti apie savo „PlayStation 5“ konsolę. „The Future of Gaming“ renginio metu tikėjomės sužinoti daugiau detalių apie PS5 konsolę, o taip pat pamatyti žaidimų eigą ir sužinoti apie planuojamus išleisti žaidimus. Gaila, bet „The Future of Gaming“ renginys buvo atšauktas, o nauja data nėra skelbiama. „Sony“ planus pakoregavo JAV kilusi protestų banga, kurią iššaukė policijos nužudytas juodaodis George Floyd.

„Sony“ sako, kad dabar turi būti išgirsti svarbesni balsai, o jie su savo pranešimu kol kas atsitraukia. Kaip minėjome, naujos „The Future of Gaming“ renginio datos nėra, tad žaidėjams dabar lieka tik laukti naujo „Sony“ pranešimo.

34 Komentarai

  1. Tinkinimas parašė:

    Dėl riaušių, o ne protestų.

  2. kernelis parašė:

    Jie ji atideda, nes jiem tai per kazkuria vieta naudingiau.

    • Daemon parašė:

      Na, dabar visi bando pareikšti, kokie jie tolerantiški

      • Strelok parašė:

        Arba esi apsidraudęs arba iškeli black lives matters plakatą ir tikiesi geriausio 🙂

      • nemesis parašė:

        O apie ką čia kalba išvis? Kas gali būti tolerantiškas kai policininkas su trim pagalbininkais darbo metu nukankina pasirpiešinti negalintį, surakintą žmogų? Čia pirmo laipsnio žmogžudystė su trim bendrininkais. Už tai ir turi būti nuteisti. O tai kad jie policininkai bausmė turėtų būti dukart didesnė kiekvienam.
        Dėl protestų. Protestuoti neuždrausta, puiku, reikia, bet ten tarp 99.9% taikių protestuotojų yra maža dalis kuri pasiplėšti atėjo. O prieš tokius ne tik policiją, bet ir armiją reikia pasitelkti.

        • Strelok parašė:

          https://edition.cnn.com/2020/06/01/politics/donald-trump-national-address-race/index.html

          Nu trump’as gerai sugeba aistras dar pakelti, kai grasina šunis su armija paleisti. Dar visai neseniai reiškėsi, kad kinai Hong Kong’e ‘nedemokrariškai’ elgiasi su protestuotojais. Man tik gėda, kad visą EU taip sulindusi USA į vieną vietą, kad visiškai tyli apie žmogaus teisių pažeidimus ir jėgos naudojimą. Beje aš dar nesu matęs, kad su žurnalistais taip elgtųsi, čia gal trump order prieš ‘fake’ media kovoti 😀
          https://youtu.be/ftLzQefpBvM

          • nemesis parašė:

            1. Na reikia suprasti kad ten, kas dabar vyksta yra kelios suinteresuotos pusės. Didžioji dalis protestuoja prieš tai kas nutiko ir aš juos palaikau 100%, bet kita dalis atėjo plėšti, vogti, niokoti kitų negerų darbų daryti. Armiją ir policiją kiek supratau pasitelkia kovojant prieš pastaruosius.
            2. Dėl video youtube:
            2.1 Viskas aplink atrodo kaip po karo.
            2.2 Žurnalistų suėmimo nepateisinu niekaip. Kaip ir keturi policininkai nužudę beginklį žmogų turi atsakyti ir tikiu kad atsakys už savo veiksmus, taip ir tie policininkai kurie suima neteisingai, ne pagal pavestas funkcijas, turi atsakyti (arba tie kas tas funkcijas sukūrė), tiek ir tie kurie ten plešia, niokoja ar kursto turi būti priversti atsakyti. Visi turi atsakyti pagal padarytus darbus.
            Kare visų dezertyrų nesušaudo, tik vieną – kad likusius įbaugintų. Taip ir čia yra precedentas, nesvarbu kad policininkas, nesvarbu kad darbo metu – atsakyti turi kaip už pirmo laipsnio tyčinę žmogžudystę. Ir situacija septynmyliais žingsniais gerėti pradės…

            • Strelok parašė:

              JAV prasidėjo sisteminė krizė. Rasiniai, turtiniai, kultūriniai, religiniai skirtumai dar labiau paaštrinti coronos ir nedarbo. Ir ant viršaus dar Trump skatina neapykanta vienas kitam su savo durnais tweetais.

              https://www.youtube.com/watch?v=QrJSr77vQRY

              Kas juokingiausia, kad prieš tą policininką, kuris uždusino Floyd’ą ir taip 18 skundų buvo pateikta ir reikia pripažinti, kad jam dabar 3rd degree murder (akivaiždžiai 1st degree turi būti skirta) buvo skirta tik dėl to, kad tokio masto protestai kilo. Nes prieš tai juos tik atleidę buvo. Tai tas teisingumas USA labai priklauso nuo tavo odos spalvos ir tavo socialinės padėties.

              • nemesis parašė:

                Tai va 99.9999% turi taikių protestuotojų prieš tokią sistemą, juos aš 100% palaikau ir 0.0001% suinteresuotų plėšikų ir kitokių nusikaltėlių. Ir tos dvi grupės turi būti tiesiog atskirtos, o pastarųjų turi laukti policija ir armija.
                Aš labai norėčiau kad prie visų tokių atvejų ir Lietuvoje būtų apačioje straipsnio vardinama kas per policininkas buvo prispaudęs keliu sulaikytąjį, kas buvo tie trys jam padėję, kas yra jų tiesioginis vadovas, kas yra tiesioginio vadovo vadovas ir t.t. – grandinėlė iki prezidento. Mano nuomone jei išaiškėja kad tikrai n kartų teistas recidyvistas ir dirbo, iš tos atsekimo grandinėlės aukštyn, visi iki prezidento turi būti gėdingai atleisti, be premijų, už darbo funkcijų neatlikimą ir be jokios galimybės dirbti valdiškame sektoriuje po 75 metus.
                LT irgi to labai trūksta. Paskamba tris dienas ir pamiršta žmonės savo geradėjus…

                • newdiamond parašė:

                  siulau pabandyti pastoveti prie protestuojtoju, ir laukti tos 0,0001 su pistoletu 😀
                  vaikai Jus mano vaikai….pasneketi cia visi gudrus…

                  paziurek video…kokie realiai 0,0001 😀

                  ir paaiskink man, kaip teismas gales pasakyti, kad nusikaltimas ivyko del rasizmo ? o ne del policininko durnos galvos, arba del blogos situacijos ivertinimo…

                • nemesis parašė:

                  1. Vaikas čia tik vienas – Jūs.
                  2. Kokius video pažiūrėti? Kaip daužo ir plešia? Kur taikiai protestuoja niekas nežiūri, o kadangi nežiūri tai ir nefilmuoja. Tai apie ką čia kalbėti ir ką žiūrėti?
                  3. Ten būnant nenustebčiau kad bandos jausmas atsirasti gali greit – vienas lenda per išdaužtą vitriną į parduotuve iphono, a ko man nelįsti?
                  4. Teismas ir nustatys dėl ko įvyko. Gal ne dėl rasizmo, gal psichinis ligonis, gal recidyvistas, sadistas ar dar koks. Faktas lieka faktu – negalintis pasipriešinti žmogus nužudytas policininkų uždusinant.
                  5. Kaip sakote – pašnekėt čia visi gudrūs, o Jūs save laikote gudriausiu ar ne?

          • Daemon parašė:

            Strelok, aš ne pilnai suprantu. Tu už Kiniją ir prieš Honkongo išsilaisvinimą?

            • Strelok parašė:

              Aš pateikiau Hong Kong protestus kaip pavyzdį, į kuriuos EU ir USA stipriai politiškai kišosi ir visišką tyla, kai toks pat dalykas (ar blogesnis) vyksta EU ar USA.

          • ChienTheDog parašė:

            Tu gal ne tik „CNN“ melagienas skaityk, ką? Tada ir matysi kažkiek daugiau.

    • Lets Do parašė:

      nejuokauk, kas prisipirks playstationu dabar? isples viska.

  3. Strelok parašė:

    Sony can’t handle the shooting and the looting? Nu bent Trump užtylo dėl Hong Kong protestų, kai visa USA dega.

  4. newdiamond parašė:

    ivyko nusikaltimas. dazniausiai (principe visada) nusikaltima istiria policija, kaltina prokuroras, nusprendzia kas kur kaip – teismas.
    usa – isejo i gatves parekauti ir kai kurie pasinaudojo proga patapti maraudieriais.
    jeigu tarp policininku yra blogu policininku, tai dabar ka i marsa baltiems kraustytis ? ar priimti istatyma, kad policijoj negali dirbti baltieji ?
    ko protestuotojai reikalauja ?
    beje, kas akis turi, tas police man kuris salia stovejo, azijieciu kilmes 😀 tai dabar ir kinai gal kalti ?
    indenai senai protestavo, aj tiesa jiems dave kazino.
    zmones isprotejo, kol kas viena isvada….

    • SoTOP parašė:

      JAV policija daro ką nori ir policininkai yra iš esmės nenubaudžiami. Visi labai ant rasizmo susikoncentruoja, bet čia ne tai turėtų būti pagrindinė tema.

      „jeigu tarp policininku yra blogu policininku, tai dabar ka i marsa baltiems kraustytis ?“
      Problema, kad policijos darbą tiria policija. Tu būdamas policininku nušauni žmogų, tau policija duoda apmokamas atostogas, per tyrimą kitiem policininkams pasakai kad bijojai dėl savo gyvybės kai įtariamasis „pajudino ranką lyg siekdamas ginklo(kurio aišku neturėjo)“, ir viskas – legalus nužudymas be jokių neigiamų pasekmių.

      • adex parašė:

        cia rezultatas prie ko privede jav ginklu politika, kai kiekvienas idiotas gali tureti ginkla tada nori ar nenori policininkams turi buti atrisamos rankos elgtis laisviau pagal situacija, na ir zinoma nesusipratimu bei piknaudziavimo isvengti neimanoma, ir tas turetu nestebinti. bet visgi kai kuriuos tai stebina, amerikos juodieji rasistai mielai visa tai eskaluoja ir turim ka turim, juoduliai dauzo ir degina mentu masinas, o gave guminiu kulku sekmingai verkia del ,,police brutality“ ir dar daugiau sudo uzverda… man tie visi zuvusieji aktyvistai per riauses tai kaip naturalios atrankos aukos ir nieko daugiau

        • SoTOP parašė:

          Tu labai naiviai į šitą reikalą žiūri. Jeigu neturėtume vaizdo įrašo apie George Floyd nužudymą, niekas niekada nesužinotų kas ir kaip atsitiko ir, kaip aš jau minėjau, būtų tiesiog patikėta policininkų „he resisted arrest“. Elementari statistika, kad tokių ir panašių dalykų būna n+k apie kuriuos mes nesužinom, nes nėra nepaneigiamų įrodymų arba ne taip akivaizdu.
          Amerikos policijoje tokia betvarkė, kad JAV armija turi daug griežtesnes sąlygas, kada šaudoma į priešų kovotojus, palyginus su policininkais į savo šalies piliečius. Plius armijoje tu už nereikalingą šaudymą busi nubaustas, policininkui nebus nieko.

          O dėl protestų, tai reiktų skirti protestuotojus ir riaušininkus/plėšikus, bet JAV policija savo stiliumi to nesugeba/nenori.

          • adex parašė:

            ,,nesugeba/nenori“, ir kaip gi juos atskirti? neteisinu nei vienu nei kitu, realiai man nusisikt kas ten vyksta, ka pasisejo tegul ir pjauna. as esu labiau suinteresuotas Lietuvos gerove, nes uzteko pamatyti ta mitinga prie ambasados, kai keli negrai vadovavo visam paradui, o tie vaikai uzpudrintomis smegenimis ir plakatais ,,black lives matter“ ir ,,fuck the police“, jie net nezinojo kur eina, t.y. kur ta ambasada, negrai pirstais turejo parodyti. kai kuriais atzvilgiais esu labai liberaliu paziuru, bet negru Lietuvoje tikrai nereikia, o nereikia butent del to jog jie yra is esmes rasistai ir patys kuria tas rasistines problemas, kuriu man Lietuvoje tikrai nereikia.

  5. Mindaugas Klumbis parašė:

    Realiai čia nei vienas tikros padėties nežino, kas ten JAV vyksta, nes viskas iš neaišku kokių šaltinių atiteka. Yra daug gerų protestuotojų, kurie ir parduotuves saugo, ir tuos pačius policininkus apgina, kad minią nesutryptų, bet yra labai daug debilų, kuriems patinka anarchija, plėšti, mušti, deginti, naikinti.

  6. Gnytasis parašė:

    Kaip tik Call of duty warzone nauja sezona ir update irgi del to pacio berots atsauke. Geriau gal butu paleide nes tada pacanai kur dauzo langus gal butu leveli kelt eja, o ne trintis ir vaidint protestuojancius.

  7. nemesis parašė:

    Offtopicas, bet žiauriai geras buvusio kalinio kanalas. Kalba būtent apie tai ko reikia kad USA nevyktų policijoje tai kas įvyko – https://www.youtube.com/watch?v=EkR5CiRZ1-A
    Video ilgas. Trumpa santrumpa:
    1. Turima samdyti darbui tinkamus žmones. Policininkams mokamos per mažos algos, kad jie būtų tik policininkais, o ne vakrais dirbtų dar kažkur ir blaškytųsi. Trys šalimais buvę policininkai turėjo būti suimti iškart kartu su ketvirtuoju, nes jų akivaizdoje įvyko trečio laipsnio žmogžudystė, o jie nieko nedarė. Policininkas, kuris nesugeba suvaldyti antrankiais surakinto žmogus, išvis jokiais būdais negali būti policininku. O jie buvo keturiese. Policininkai apskritai žino kas yra blogi policininkai, bet nėra jie toliau dirba.
    2. Bendruomenės policija. Reikia bendruomenės tiesioginio ryšio su policija. Jei kažkas būna blogai su policija ir nueini išsiaiškinti, jie tiesiog tave „išspiria“. Policija realiai turi dirbti žmonėms, bet jie tai pamiršta. Jie nusipelno tiek pagarbos, kiek jos rodo tau. Ženkliukai, juostelės ar uniforma pagarbos savaime neturi teikti juos seginčiam ar vilkinčiam. Jei iš principo priimant policininko į darbą per pokalbį paklausus kodėl jis nori būti policininku pagrindinis atsakymas nėra jog nori padėti bendruomenei, tokie samdomi išvis neturėtų būti.
    3. Mokymai, mokymai ir dar kartą mokymai (čia kaip Leninas sakė beveik :)).
    4. Reikiamu laiku turi būti naudojama reikiama įranga. Policininkai turi būti su kameromis ir vaizdo įrašai turi būti gan lengvai prieinami. Jei policininkas nenori būti filmuojamas, jis jau daro kažką blogai. Jei policininko kamera buvo neveikianti, ir dėl to laiko buvo gautas skundas, nors kamera kitu metu veikė – policininkas turi būti labai didelėje bėdoje. Įranga kalbama plačiąja prasme – net tik tazeris, ginklas, prožektorius ar ašarinės dujos bet ir liežuvis… Policininkai turi daug mokymų šaudymo, kovos ir kitose srityse, bet jie turi per mažai mokymų susijusių su bendravimu.
    5. Policija turi suprasti kaip veikia media. Policinkas kuris mato kad yra filmuojamas ir toliau kelį laikyti kažkam ant kaklo yra kažkas tokio sveiku protu nelabai paaiškinamo.

    Bet šiaip manau kad sistuacija visame kame tik gerėja. Manote tiems trims ar kitiems policininkams labai niežtės kelį daugiau laikyti ant kaklo? Manau nelabai…

  8. nemesis parašė:

    Na ką, panašu kad pagrindiniam jau paišoma II laipsnio žmogžudystė, o visiem trim likusiems bendrininkavimas ir pagalba nužudant. Visi jau ex policininkai.

  9. ChienTheDog parašė:

    Esu „Playstation 4“ konsolės savininkas, bet PS5 nepirksiu tikrai tiesiog dėl man nepriimtinos „Sony“ politikos. Pirma, jie savo kompanijos būstinę iš Japonijos perkėlė į Kalifornijos valstiją, leftistų lizdą. Antra, pasipylė galybė cenzūros ir visokio LGBT šlamšto brukimas ir propagavimas įvairiuose jų konsolei leidžiamuose žaidimuose . Trečia, nemažai „Sony“ eksliūzivinių žaidimų vis tiek išleido PC rinkai.

    • Alfas parašė:

      Viskas kas vyksta amerikoje yra politika,ir kiekviena pusė mėgina tuo pasinaudoti prieš rinkimus .Tai kas rašoma rytu europoje ir ukrainoje ,labai smarkiai skiriasi nuo to kas rašoma vakaru europoje apie tai.Man nepatinka konsolės tik dėl vienos priežasties, neina pastatyti modu.Aišku ir del viso to brudo kuri į ji kiša.

  10. Alfas parašė:

    Amerikoje buvo pora labai dideliu skandalu, kai buvo nušautas juodaodis ir visos medijos trinitavo kad ginklo nebuvo ,buvo ir protestai. Bet baisiausia buvo po to, kai po poros men išaiškejo kad ginklas vis dėlto buvo, ir kad dėl tan tikru priežasčiu ir dėl galimu rasinės neapykantos protrukio, tai buvo uždrausta skelpti. Todėl į tai kas vyksta JAV ,reikia žiureti labai atsargiai.

  11. Strelok parašė:

    https://www.youtube.com/watch?v=7CyhpjJqVMQ&

    Va kodėl atidėjo playstation pristatymą. Japs nenori 100% off daryti naujom konsolėms nuolaidą. Mane stebina ant kokių trapių pamatų pastatyta visa USA. Lietuvoje in the 90s tokių dalykų nesidėjo (gal iš dalies, nes nebuvo ką vogti ką žinau).

  12. Mindaugas Klumbis parašė:

    Kaži kodėl vis netyčia juoduką nuskriaudžia policija?

    https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aR7ebrq_460svvp9.webm

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.