„Sony“ atskleidė „PlayStation 5“ konsolės valdiklių dizainą

„PlayStation 5“ konsolė turėtų būti išleista vėliau šiais metais ir iki šiol „Sony“ apie pačio žaidimų kompiuterio dizainą mažai ką atskleidė. Taip, mes žinome konsolės specifikacijas ir jos palyginimą su „Xbox Series X“, tačiau nežinome, kaip atrodys sistema arba kaip bus aušinami konsolės komponentai.

„Sony“ nusprendė atskleisti „PlayStation 5“ valdiklį, kuris turi daug funkcijų. Naujas valdiklis turės įmontuotą mikrofoną, „Sony“ „Tempest 3D AudioTech“ ir gaus naują formą. Integruotas mikrofonas leis padaryti žaidimų pokalbius prieinamus visiems, o tai yra puikus „Sony“ žingsnis.

„DualSense“ turi į „Xbox“ panašią formą ir netenka spalvotų klasikinių „PlayStation“ mygtukų. Nėra žalio trikampio, rožinės spalvos kvadrato, mėlyno X ar raudono O. Šis žaidimų valdiklis praktiškai vientisas. Tai tikrai suteikia valdikliui futuristinį vaizdą, bet tai gali patikti ne visiems. Nepaisant pažadų sumažinti valdiklio svorį ir pridėti naujų funkcijų, „Sony“ taip pat žada „išlaikyti stiprų akumuliatoriaus veikimo laiką“. „Sony“ planuoja išlaikyti savo „DualSense“ valdiklio akumuliatoriaus veikimo laiką, o ne padidinti jį lyginant su „DualShock 4“. Baterijos veikimo laikas buvo didelė „PlayStation 4“ valdiklio problema.

„Sony“ taip pat patvirtino, kad daugiau informacijos apie „PlayStation 5“ konsolę bus paskelbta „per artimiausius mėnesius“, įskaitant sistemos dizainą ir programinės įrangos funkcijas.

6 Komentarai

  1. r00lz parašė:

    Dviejų spalvų dizainas asmeniškai atrodo keistokai, rinkčiausi vienspalvį. Dar galėtų šviest mygtukai 🙂

    • Daimonass parašė:

      Tikrai nereikia dar šviečiančių mygtukų, ypač kurių išjungti negalima. Tamsiu paros metu, labai blaško šviesos prie rankų, spiginą į akis ir panašiai… Tas pats su esamais PS4/xbox pulteliais.

      Aišku, jeigu butų galima reguliuoti šviesos intensyvumą arba visai išjungti, tada būtų visai nieko.

      • Strelok parašė:

        nu man bent nekažkas, kai trikampiai, kvadratai apskritimai ir x-ai bespalviai ir nešviečia. Jeigu daug metų bučiau žaidęs ant pultelių, gal skirtumo ir nebūtų, bet kai tomb raider ar kitą pabaudau vietoj pelės ir klaviatūros ant pultelio tai tikrai spalvų skirtumas tarp tų mygtukų padėda.

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Jau memai 🙂

  3. aiwaris parašė:

    nu va pagaliau ir man tinkamas ps valdiklis nes forma panasi i xbox prie kurio as iprates jau nuo senu laiku ir bent jau man senieji ps valdikliai visiskai nepatiko ir man jie nepatogus buvo ir per mazi 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.