„Sony“ atskleis naujus „Xperia“ telefonus gegužės 11 d.

„Sony“ pasirengusi pristatyti naujos kartos „Xperia“ telefonus. Bendrovės mobiliųjų įrenginių padalinys paskelbė, kad gegužės 11 d. surengs renginį, kuriame pamatysime kitą „Xperia“ serijos kartą. Iš pridedamo vaizdo įrašo aišku, kad mūsų laukia „Xperia 1 IV“, nors taip pat galime sulaukti naujų „Xperia 5“ ir „Xperia 10“ telefonų iš ketvirtos kartos.

Jau buvo pasirodę „Xperia 1 IV“ vaizdai, kuriuose matyti pažįstama dizaino kalba su plokštesniais šonais nei praėjusių metų „Xperia III“. Taip pat tikimasi, kad telefone bus naujausias „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ mikroschemų rinkinys kartu su 6,5 colio ekranu ir keturkampe kamera su, kaip atrodo, specialiu periskopo moduliu.

„Sony“ atskleis naujus „Xperia“ telefonus gegužės 11 d.

„Sony“ pasirengusi pristatyti naujos kartos „Xperia“ telefonus. Bendrovės mobiliųjų įrenginių padalinys paskelbė, kad gegužės 11 d. surengs renginį, kuriame pamatysime kitą „Xperia“ serijos kartą. Iš pridedamo vaizdo įrašo aišku, kad mūsų laukia „Xperia 1 IV“, nors taip pat galime sulaukti naujų „Xperia 5“ ir „Xperia 10“ telefonų iš ketvirtos kartos.

Jau buvo pasirodę „Xperia 1 IV“ vaizdai, kuriuose matyti pažįstama dizaino kalba su plokštesniais šonais nei praėjusių metų „Xperia III“. Taip pat tikimasi, kad telefone bus naujausias „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ mikroschemų rinkinys kartu su 6,5 colio ekranu ir keturguba kamera su, kaip atrodo, specialiu periskopo moduliu. Kita vertus, kalbama, kad numanomame „Xperia 5 IV“ taip pat bus naudojamas TSMC gaminamas „Snapdragon 8 Gen 1“ mikroschemų rinkinys. Gandai taip pat byloja apie 6,1 colio OLED ekraną ir trigubą kameros komplektą nugarėlėje. Nutekėjusi informacija apie „Xperia 10 IV“ rodo, kad telefonas iš esmės atrodys kaip „Xperia 10 III“ su 6 colių OLED ekranu priekyje ir triguba kamera gale.

pdragon 8 Gen 1“ mikroschemų rinkinys. Gandai taip pat byloja apie 6,1 colio OLED ekraną ir trigubą kameros komplektą nugarėlėje. Nutekėjusi informacija apie „Xperia 10 IV“ rodo, kad telefonas iš esmės atrodys kaip „Xperia 10 III“ su 6 colių OLED ekranu priekyje ir triguba kamera gale.

15 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    telefonai kuriue niekas nezino….ir brangus…ir niekas nenori

  2. Crunk parašė:

    aš žinau ir naudoju vieną

  3. Tinkinimas parašė:

    Aš taip pat naudoju. Jau ne pirmą, greičiausiai ir ne paskutinį.

  4. GreenZebra parašė:

    Nusipirkau dabar sony Xperia 5 II. Turejau tokia istorija.
    Sony z3 -> sony z1 -> samsung s8 -> sony xperia 5 II

    Su z3 turejau problema kamera nustojo veikti, o garantinis nepataise, nes buvo galinis stikliukas iskiles(atsisedau ant telefono…), su z1 viskas tvarkoje tik pas ji nebuvo gorilla glass ir labai susibraize ekramas ir veliau mire baterija. S8 patenkintas 3metus atitarnavo dar veikia, tik 64gb neuztenka. Pasiziuresim kaip naujasis xperia tarnaus

  5. GreenZebra parašė:

    Pas mane yra kriterijai telefonui ir tik sony atitiko, nu dar butu s10/s10e bet visi kiti atkrenta man

  6. zirnis parašė:

    del kompaktisko dydzio, surinkimo kokybes buvau nusipirkes nauja xperia 10 III, isijungus kamera supratau, kad jie idejo visiska slamsta lyginant su tada turetu samsung a52. Xperia V III man pasirode absurdiskai brangus, ka bekalbet apie I III. Sony reikia braukti kainas kazkur per puse, nes kitaip lauks dar vienu ufonautu – HTC likimas. Siaip net sunku suvokti, ar jie tokie durni, ar tiesiog kaip hobis veikia ju telefonu padalinys, kai gali pagamint kazka del vaizdo, o ne del pajamu.

    • StrelokRTX parašė:

      Kad Sony tik 20% pajamų sudaro elektronikos pardavimai. Spėju mobilių pardavimų bus kokie 10% ar dar mažiau visų metinių pajamų. Tai jiems nlb manau svarbu ir realu konkuruoti tarp kompanijų, kurios tik telefonais užsiima.

      • Atavar parašė:

        Mobiliakų biznis jiems jau n-metų yra nuostolingas. Prieš 3m berods jau buvo sprendimas nutraukti, bet paskui kažkodėl persigalvojo. Šiaip gerai zirnis pastebėjo – tikrai susidaro įspūdis, kad tie telefonai pas Sony yra tiesiog kažkieno hobis ir kažkieno užgaidų tenkinimo įrankis valdžioje. Buvau fanas jų „compact“ serijos telefonų. Turėjau tris. Apart top hardware ir compaktinio form faktoriaus tai buvo savotiškas mazochizmas 🙂

  7. Hellas parašė:

    Dar nuo ericsson laiku kazkaip prijauciu sony telefonam kai turejau T28s. Veliau seke dar keli jau nepamenu, turejau ir k750i ir w800, veliau xperia x10mini, z2, z3 ir paskutinis xz premium luminous chrome, kuri beje naudoju iki siol ir labai patenkintas. Gal jau seniai atsinaujinciau i naujesni, bet tenka pripazinti, kad butent xz premium ir buvo paskutinis tikrai geras ju telefonas, kuris issiskyre tiek dizainu, tiek isvaizda. Toliau seke visiskas slamstas, kuris dar ir be galo brangus, o dizainas supanasejo su visais kitais. Ir isvis dabar uzejus i mobiliu salona tai gyvenime turbut neapazinciau kur kuris ir kieno telefonas yra isskyrus gal kelis modelius. Begales panasiu telefonu

  8. edwinas2 parašė:

    Taip pat esu turėjęs ne vieną Sony ericsson, kai atsirado liečiami pirmas buvo kažkoks Huawei fuflo, dar tuo metu nieko gero negamino, sekantis Sony Z1 Compact, po jo Sony XZ1 Compact, kurį naudoju arti 4 metų. Visad prioritetą teikiau kompaktiškiems modeliams, pradėjau nemėgt šiuolaikinių smart’ų nuo tada, kai dydžiai pradėjo pūstis ir normalaus dydžio telefonų (čia kiekvienam savaip) pasiūla pradėjo trauktis. Laikiau kumščius, kad Sony išleistų dar bent vieną telefoną panašų į XZ1 compact, kad keliems metams užtektų, o vėliau jų forma vis vien keisis į sulenkamus ar dar kokius kitokius, bet panašu teks imt šiemet iPhone 13 mini, po 14 išleidimo, nes kaina žada 100 eurų nukris, 13 mini korpuso dydis identiškas dabartiniui Sony tik ekranas per visą plotą, tai dar ir upgrade neblogas ekrano prasme. Žinau, kad tikrai nepriprasiu prie nieko kas 6″ ir daugiau, iškart į sieną mest norisi, turiu darbinį samsung, nuoširdžiai nekenčiu jo. Gaila, kad Sony nusivažiavo, dar ir mokėjau už naują vos 350 eurų, turėjo praktiškai stock android ir net labai neblogus parametrus savo laiku.
    https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz1_compact-8610.php

  9. zirnis parašė:

    aplamai labai keista, kad androidai yra tokio monstrinio dydzio, kai geriausiai parduodamas praeitu metu telefonas yra iphone 12 su 6.1″ ekranu.

  10. Daemon parašė:

    Aš turėjau M600 ir po to W810. Buvo kieti rageliai tuo metu.

  11. foozz parašė:

    Tam kad sony sugryztu didelio stebuklo nereik pakaktu kad išlaikytu kažkokį savo išskirtinumą, jug ji turejo nebloga walkman serija, toliau sekė active su šiokia tokia apsauga nuo vandens ir kritimų.

    Tereik atsizvelgt į rinkos poreikius ir pasiulyt kazka ko dabar rinkai truksta.

    Tarkim įgrūsk į telefona wireless charge (technologija kainuojanti centus ) ir valio jau patrauksi smarkiai demesį. Paleisk pilna MHL palaikyma kaip kad Huaway darė ir viskas … gabala rinkos jau turi .. pletok toliau apsauga nuo vandens ir smugiu …

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.