„Sony“ įsigijo „Nixxes“ kompaniją užsiimančią konsolinių žaidimų perleidimu PC platformai

„Nixxes“ kompanija yra perkėlusi jau ne vieną žaidimą iš konsolių į asmeninių kompiuterių platformą. Minėtini pavyzdžiai yra „Days Gone“, „Horizon Zero Dawn“ ir „Predator Hunting Grounds“. Pranešama, kad „Nixxes“ kompaniją įsigijo „Sony“.

Tai galėtų reikšti, kad „Sony“ ruošiasi daugiau dėmesio skirti žaidimų perkėlimui iš „PlayStation“ ekosistemos į PC platformą. „Sony“ garsėja savo išskirtiniais žaidimais, tad juos galės pažaisti ir turintys asmeninį kompiuterį. Kiek žinoma, dabar „Sony“ užsiima „Uncharted 4“ žaidimo optimizavimu asmeniniams kompiuteriams. „Sony“ supranta, kad žaidimus dar pardavinėjant ir asmeninių kompiuterių žaidėjams pajamos bus tikrai didesnės nei vien iš „PlayStation“ ekosistemos. Tiesiog niekas neturėtų tikėtis, kad konsoliniai žaidimai PC platformai bus siūlomi pirminio išleidimo metu. Jų teks šiek tiek palaukti.

1 Komentaras

  1. SoTOP parašė:

    Senai šitaip reikėjo daryti. Dabar kai pasirodė PS5, išvis galėtų atnaujinti senus žaidimus, kaip pvz. visą minėtą Uncharted seriją naujai konsolei, ir tuo pačiu paleisti kompams. Kaip PC žaidėjas neprieštaraučiau tokiam scenarijui 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.