„Sony“ išleidžia atnaujintą „PlayStation 5“ versiją

Originali „PlayStation 5“ konsolė turi „CFI-1000“ modelio pavadinimą, o dabar prekyboje jau atsiranda „CFI-1102A“ modelis. Patys „Sony“ oficialiai nepraneša, kokie yra skirtumai tarp šių versijų, bet jau pastebėta, kad naujoji versija yra 300 gramų lengvesnė. Tad pasikeitimai yra nemaži.

Tikrai žinoma, kad „Sony“ šiek tiek patobulino konsolės stovą. Dabar pridedami varžtai, kuriuos galima įsukti be įrankio, vien su pirštais.

Sumažėjęs „PlayStation 5“ konsolės svoris užduoda daug klausimų, o atsakymų neturime, nes naujos versijos kol kas dar niekas neišardė ir nesurado skirtumų. Manoma, kad gali būti perdarytas ir optimizuotas aušinimas dėl to ir sumažėjo svoris. Kita galima priežastis yra pakeistas maitinimo blokas. Neoficialiai teigiama, kad originalus maitinimo blokas dažnai gesdavo ir gal buvo nuspręsta jį pakeisti.

6 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    zmones perka playstation po 800 eur :D:D:D

    covidine krize….

    • ziogzzz parašė:

      As pirkau uz 500 eur su disku skaitytuvu! Pasiseke jog paskambino is Topocentro nes buvau uzsiregistraves, kad noriu pirkti, lucky this time. 4k 60fps game changer, pries tai negaledavau ant ps4pro zaisti nes man ten fps trukumas totalus Po PC buvo. O cia nauja versija Manau bus netgi kazkas pataupyta 🙂 kaip dazniausiai buna.

  2. Frantisekas parašė:

    Matyt sitos nesvyla, tai nusprende pakarpyt ausinima. :DDDD Kastu optimizacija.

  3. Jumaxas parašė:

    Gerai kad degancius maitblokius sutvarke….

  4. SoTOP parašė:

    Aišku ir aušintuvą „paoptimizavo“ į blogesnę pusę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.