„Sony“ išleidžia naujus PS5 konsolių dangtelius

„Sony“ šiandien paskelbė apie savo naujus konsolių dangtelius, skirtus „PlayStation 5“. Bendrovė taip pat atskleidė tris naujas „DualSense“ valdiklio spalvas.

Konsolės dangteliai yra penkių naujų spalvų: Nova Pink (rožinė), Starlight Blue (mėlyna), Galactic Purple (violetinė), Cosmic Red (raudona) ir Midnight Black (juoda). Tai yra visi atskiri elementai, kuriuos reikia įsigyti atskirai ir pakeisti originalius baltus dangčius, kurie ir toliau bus vienintelis pasirinkimas perkant konsolę. PS5 dangtelių keitimas yra gana paprastas procesas, nes jie skirti tiesiog uždėjimui be jokių įrankių. Nuėmę dangtelius taip pat galite pasiekti SSD lizdą, kad padidintumėte saugyklą.

Kad atitiktų naujus viršelius, „Sony“ taip pat pristatė „DualSense“ valdiklį Nova Pink (rožinė), Starlight Blue (mėlyna), Galactic Purple (violetinė) spalvomis. Jie prisijungia prie esamų Cosmic Red ir Midnight Black versijų, kurios buvo išleistos gegužės mėnesį. Kartu su standartine balta spalva dabar galite rinktis iš šešių spalvų variantų.

Juodos ir raudonos spalvos viršeliai bus prieinami 2022 m. sausio mėn. JAV, Kanadoje, JK, Prancūzijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Austrijoje, Ispanijoje, Portugalijoje, Italijoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Japonijoje, Kinijoje, Taivane, Honkonge, Singapūre, Malaizijoje, Tailande, Indonezijoje, Vietname, Korėjoje ir Filipinuose. Rožinės, violetinės ir mėlynos spalvos viršeliai minėtuose regionuose pasirodys pirmoje 2022 m. pusėje. Kiti regionai juos gaus vėliau tais pačiais metais. Kol kas nepaminėta, kiek šie dangteliai kainuos. Tuo tarpu naujosios „DualSense“ spalvos bus prieinamos 2022 m. sausio mėn.

1 Komentaras

  1. Roger2x parašė:

    Uz tokia kaina jau galetu tuos dangcius su RGB daryti. Plastmases paprastas gabalas, o kainuos kokius 50 e

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.