„Sony“ mažina „PlayStation 5“ pardavimų prognozę

„Sony“ dar kartą keičia savo planą dėl „PlayStation 5“ konsolių pardavimų. Originalus planas buvo paskelbtas šių metų balandžio mėnesį. Tada kompanija planavo šiemet parduoti 6 mln. PS5 žaidimų kompiuterių, liepą pardavimų tikslas buvo padidintas iki beveik 15 mln. vienetų, o dabar pardavimų prognozė vėl yra sumažinama iki maždaug 11 mln. vienetų „PlaStation 5“ konsolių.

Liepos mėnesio plano „Sony“ negali įvykdyti dėl to, kad paprasčiausiai trūksta lustų. Jų nespėja gaminti TSMC, o taip pat ir gerų lustų gaunama mažiau nei tikėtąsi. Todėl „Sony“ gauna maždaug pusę pageidautų lustų, o tai ir lemia, kiek PS5 konsolių galima pagaminti.

Spekuliuojama, kad „Sony“ už „PlayStation 5“ prašys 449 USD, o skaitmeninė versija kainuos 400 USD. „Sony“ renginys yra suplanuotas šį trečiadienį.

3 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    400usd to eur 337e, bet gaila, ne taip viskas konvertuojasi 😀
    Nu jei iki 450e bus, reiks mėgint 🙂

  2. Neveris parašė:

    Reiks preorder iskart sita zveri 😀 sena irgi pardaviau PRO versija 😀

  3. neblogai parašė:

    „While we do not release details related to manufacturing, the information provided by Bloomberg is false,“ Sony told GamesIndustry.biz. „We have not changed the production number for PlayStation 5 since the start of mass production.“

    Read more: https://www.tweaktown.com/news/75186/sony-playstation-5-production-hasnt-been-reduced/index.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.