„Sony“ patvirtino, kad „PlayStation VR2“ bus išleidžiamas 2023 metų pradžioje

„Sony“ patvirtino, kad „PlayStation VR2“ įrenginys pasirodys 2023 m. pradžioje, t. y. praėjus daugiau nei šešeriems metams nuo pirmtako pasirodymo. Patvirtinimas buvo paskelbtas oficialioje „PlayStation Instagram“ svetainėje, o prie jo pridėta naujos kartos įrangos nuotrauka. Deja, kol kas tai viskas, ką „Sony“ gali pasakyti šia tema.

Atnaujintas „Sony“ VR įrenginys buvo ilgai lauktas. Originalioji VR įranga debiutavo 2016 m. spalį ir yra suderinama su „PlayStation 4“ ir su „PlayStation 5“ konsolėmis. Iki 2019 m. kovo „Sony“ pavyko parduoti daugiau nei 4,2 mln. virtualių akinių vienetų.

PS VR2 palaiko 4K HDR vaizdą (4 000 x 2 040 kiekvienai akiai) su 90 Hz / 120 Hz kadrų dažniu VR režimu. Kino režime turinys bus maksimaliai 1 920 x 1 080 HDR su 24 Hz / 60 Hz / 120 Hz kadrų dažniu. Sistemoje bus naudojamas kameros sekimas iš vidaus į išorę, o su pulteliu ją sujungs vienas laidas. Dar gegužės mėnesį „Sony“ teigė, kad iki „PS VR2“ pasirodymo su šiuo įrenginiu bus suderinami daugiau nei 20 žaidimų.

Praėjusį mėnesį bendrovė išsamiai paaiškino, kaip būsimuose VR akiniuose veiks permatomas vaizdas ir transliavimo galimybės. Pirmoji leis naudotojui matyti aplinką dėvint ausines dėl sistemoje įmontuotų priekinių kamerų, o antroji leis filmuoti save žaidžiant prijungus PS5 HD kamerą prie konsolės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.