„Sony“ per 4 savaites pardavė 3,4 mln. „PlayStation 5“ konsolių

„Sony“ per keturias savaites sugebėjo parduoti 3,4 mln. „PlayStation 5“ konsolių. Tai tikriausiai didžiausi „Sony“ pardavimai išleidus naują konsolę per tokį laikotarpį.„Sony“ planuoja, kad 2021 metais iš viso parduos 16-18 mln. „PlayStation 5“ žaidimų kompiuterių. Kompanija taip pat labai rimtai žiūri į Azijos rinką ir sausio mėnesiui rezervavo daug PS5 konsolių būtent šiam regionui. Teigiama, kad „Microsoft“ per keturias savaites sugebėjo parduoti 2 mln. „Xbox Series X/S“ konsolių. Nors skaičius mažesnis už „Sony“, bet pardavimai yra vis tiek geri, nes abi kompanijos parduoda viską, ką sugeba tiekti į rinką. „Sony“ savo konsoles pradėjo gaminti anksčiau nei „Microsoft“, be to, užsirezervavo didesnį lustų kiekį iš AMD, dėl to sugebėjo sugeneruoti ir daugiau PS5 pardavimų.

8 Komentarai

  1. StrelokRTX parašė:

    Visai pats norėčiau nusipirkti, bet kainos tai 2x. Aišku 3.4 mln per visą pasaulį labai mažas kiekis, tai manau nenuostabu.

  2. xFiniti64 parašė:

    Cia didziausi tai labai juokingas pasakymas, realybe tokia, kad butu buve turbut 30 kartu didesni skaiciai, cia tiek jie tik tepagamino, paklausa virsino pasiula turbut 20 kartu.

  3. newdiamond parašė:

    jeigu elektronikos pramone gamintu vien tik ps5, gal ju ir butu …
    bet dabar reikia visko…
    PC dalys, laptopai, buitine elektronika…
    gaminama tai kas labiausiai nesa pelna…
    butu idomu suzinoti kas labiau augo ar laptop rinka ar konsoliu…

  4. ziogzzz parašė:

    Manau vasari-kova bus jau galima isigyti kokiama amazon.de jei ne, tai vasara tikrai neturetu buti problemu, iki to teks palaukti, nors jau tuoj visai noras dings manau medzioti ps5, 1k eur tikrai nesiruosiu moketi nors ir yra galimybes, labai noreciau jog tie perekupai nusviltu smarkiai, aisku jei prasytu kokius 700 eur dar px, bet kai po 1k uzsimano, tai cia jau kosmosas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.