„Sony“ planuoja išskirtinius „PlayStation“ žaidimus išleisti ir PC platformoje

„Sony“ visus nustebino, kai jie pranešė planus „Horizon Zero Dawn“ žaidimą išleisti ir asmeniniams kompiuteriams, nes tai buvo išskirtinis „PlayStation“ platformos žaidimas. „Sony“ patvirtino, kad ir toliau taikys panašią politiką ir išskirtiniai „PlayStation“ žaidimai bus prieinami ir asmeninių kompiuterių turėtojams. To priežastis yra paprasta: „Sony“ nori daugiau pajamų, o tuo pačiu ir pelno. Kol kas „Sony“ nėra atskleidusi, kokius žaidimus žada pasiūlyti PC platformai. Labiausiai tikėtina, kad tai bus kokie nors senesni PS4 žaidimai. „Sony“ tikrai nenorės naujienų iš karto pasiūlyti abiejose platformose, tad „PlayStation“ žaidėjai galės išskirtiniais žaidimais kurį laiką mėgautis vieni, o asmeninių kompiuterių žaidėjams teks palaukti.

„Sony“:

We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability.

„Microsoft“ jau seniai naudoja panašią politiką ir išskirtinius XBOX žaidimus po kiek laiko pasiūlo ir asmeninių kompiuterių žaidėjams.

8 Komentarai

  1. Diaxminde parašė:

    Galėtų po tam tikro laiko tarpo išleisti visus žaidimus ant PC platformos. Pelnas garantuotas. 😀

    • SoTOP parašė:

      Užtat žmonės, kurie PS5 perka, bus nepatenkinti.

      • Povilas parašė:

        Nebutinai, console turi gali ant fotelio lost, ir upgradint i rtx 3090 nereikia kur pati plokste kainuos kiek 3 ps5 😀 pc labiau competitive ir fps saudykles. Pc tiesiog yra atskira rinka. Man asmeniskai nepatinka su joystiku lost, nesijauciu uztikrintai kaip sakoma

      • newdiamond parašė:

        ko jie gali buti nepatenkinti, kad numete ant PC triju metu zaidima ?
        kai sis zaidimas skirtas jau mirstanciai konsolei…
        viska Sony daro gerai, leidzia ant PC zaidimus, apie kuriuos girdeje apskritai tik PS4 vartotojai.

  2. ChienTheDog parašė:

    Tai koks čia išskirtinumas, jei tuos pačius žaidimus išleis ir PC? Štai kodėl daugiau nebepirksiu jokių konsolių iš SOYNY po PS4 triukų…

    • RisingHero parašė:

      Nelabai domiuosi zaidimais bet idomu ka tu pirksi? xbox daro tapati ka sony nori daryt. tai belieka pc ir tada nebus problemu kad tuos zaidimus isleidzia pc rinkai, nes kiek zinau alternatyvu siom 2 konsolem nelabai yra ar isvis nera.

  3. newdiamond parašė:

    dabar laukiu komentaro apie tai koks Sony blogis, kad neleido zaidimo iskart ant PC, juk nedave zmogui pasirinkti….

    • kernelis parašė:

      As taves nesuprantu, nuosirdziai sakau 😀 Pats lyg ir pasisakai uz atsakinga vartojima ir vartotojui draugiskus dalykus, bet cia pat gini ekskliuzyvus. Cia panasiai tas pats, kas but veganu, bet sakyti, kad vistiena visai px kartais 😀 SONY daro lygiai ta pati, ka Apple.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.