Sony anonsavo 250GB PlayStation 3 Slim versiją

Per pastarąsias keletą savaičių visi didžiausi žaidimų kompiuterių gamintojai, tai yra Microsoft, Nintendo bei Sony, sumažino savo naujos kartos žaidimų kompiuterių kainas, taip pasiruošiant artėjančiam šventiniam sezonui. Visgi, tai nereiškia, jog neliko vietos brangesnių modelių pristatymui.

Tokį požiūrį turi Sony ir šią savaitę pranešė, kad pristatys naują PlayStation Slim žaidimų kompiuterio versiją su didesniu kietuoju disku. Ši turėtų pasirodyti lapkričio 3 dieną, bent jau taip rašo oficialius PlayStation blogas, ir pasižymėti 250GB kietuoju disku bei kainuoti 350 JAV dolerių. Galime priminti, kad originalioji PlayStation 3 Slim versija, kuri pasirodė rugpjūtį, turi 120GB kietąjį diską ir kainuoja 300 JAV dolerių.

Be didesnio kietojo disko, atrodo, jog brangesnė versija bus identiška pigesniajam broliui. Taigi, JAV gyventojai mokės 50 JAV dolerių daugiau už 130GB vietos jų PS3 kietajame diske, kas neatrodo geriausias sandėris pasaulyje. Bet kokiu atveju, Sony pažymi, kad kietojo disko talpą yra kur išnaudoti ir ne tik žaidimas. PlayStation Network tinkle galima parsiųsti filmų ir TV laidų HD formatu bei kitos informacijos.


4 Komentarai

  1. pushaz parašė:

    Palyginus su x360 hdd kainom dar ir kaip geriausias sanderis – tik uz 50$ (europoj uz 50eur) extra gausi dvigubai didesni hdd,kas yra labai neblogai,kai vos 20gbhdd ant x360 kainuoja 70-80eur.Skirtumas akivaizdus.
    X360 Modern Warfare+250gb hdd kainuos daugiau nei si PS3 versija.

  2. Fostil parašė:

    O po to tas ps3 taip i minusa nueis pastoviai perkant, taip ir nebloga sumele ateity susidarys. Xbox\’a nusiperki ir viskas, jokiu papildomu islaidu ant geimu.

  3. pushaz parašė:

    Fostil – prie ko cia nuejimas i minusa?Cia niekas nekalba apie piratinius geimus,tema sumaisei ryskiai.Nu jei visi taip galvos kaip tu,tai nauju konsoliu niekas neleis,nes nera Seneliu Salciu.
    Jokiu papildomu islaidu ant geimu?Hm,leisk paklaust,kaip zaist Forza 3 be hdd? 😀 Nes antra diska norint instaliuot (kur praktiskai puse geimo) reikia hdd.Graziai cia padare M$ Arcade turetojus.Ir itariu tai ne paskutinis toks geimas,nes dauguma nauju geimu jau nelabai vietos uztenka viename DL diske.Nieko,isleis koki papildoma irengini,juk Arcadininkai irgi nori zaist 😉

  4. suck4it parašė:

    O ko noret gi arcade ir kainuoja centus ne seip sau..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.