Sony flagmanas nuo šiol palaikys 3D, turės Wi-Fi ryšį

Sony CES parodoje anonsavo HDTV televizorių trio, kurie palaikys 3D technologiją, tačiau tik pats brangiausias XBR-LX900 modelis turės savo pakuotėje akinius, kurių reikia mėgautis 3D turiniu. Žinoma, kompanija ir kitiems dvejoms televizorių šeimoms siūlys tokius pat akinius, bet juos teks įsigyti atskirai.

Nepaisant to, kad 3D akinius turės tik vienas iš brangiausių modelių, televizorių gamintojai retai į pakuotę įdeda ir juos. Peržvelgus visus pristatytus televizorius CES parodoje, tik Panasonic TC-PVT25 ir mūsų minėtas Sony XBR-LX900 savo pakuotėse turės reikiamus 3D akinius.

LX900 taip pat taikosi tapti televizoriumi, kuris pilnai palaikys interneto ryšio suteikiamus pranašumus, nes turi integruotą WiFi modulį. Taigi, kaip ir kituose interneto televizoriuose iš Sony, jis bus suderintas ne tik su Netfilx ir Amazon Video on Demand servisais, tačiau galės turinį priimti ir iš jūsų asmeninio namų tinklo. Bet kokiu atveju, WiFi ryšio modulis yra sveikintinas aspektas – ne kiekvienas iš mūsų savo svetainėse turime Ethernet kabelį, o bevielys ryšys yra pats tas atsikratyti laidų ir kitų problemų.

Ypatybių sąrašas tikrai nesibaigė. Sensorius, esantis gaminyje, išjungs televizorių automatiškai, kai tik jūs paliksite kambarį, techniškai tariant, kai jūs paliksite sensoriaus aprėpiamą zoną. Pasak Sony, sensorius pastebės, kad jūs atsitraukiate nuo televizoriaus ir jį išjungs, jei per tam tikrą laiką niekas nesugrįš į jo regos zoną. Visų pirma sensorius išjungs ekraną, o niekam nepasirodžius – ir visą televizorių. Sensorius, pagal jūsų kūno atstumą, net automatiškai sukonfigūruos ir pateiks optimizuotą vaizdo/garso balansą.

Pasirodysiantys Sony XBR-LX900 serijos modeliai:

• Sony Bravia XBR-60LX900: 60-colių, pasirodys 2010, kaina nežinoma

• Sony Bravia XBR-52LX900: 52-colių, pasirodys 2010, kaina nežinoma

• Sony Bravia XBR-46LX900: 46-colių, pasirodys 2010, kaina nežinoma

• Sony Bravia XBR-40LX900: 40-colių, pasirodys 2010, kaina nežinoma

3 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Mandras televizoriukas, nepamaisytu miegamajame pas mane toks. 😀

    O siaip idomu a pilnai tv pajegtu nuskaityti hd filmus 4gb, 8gb, 20gb dydzio wireless g standartu?

  2. ToBeX parašė:

    galetu, dar issijungt, kai zmogus uzmiega, na bet toki sensoriu matyt negreit isras 😀

  3. kasharas parašė:

    įdomu kaip su juo sensoriniu įsijungimu, nes katinas dažnai žiūrėtų televizorių kai nieko namie nebūtų 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.