Sony PlayStation Network paseks Xbox Live pavyzdžiu

Kompanija Sony ir vienas iš jos veikėjų Kaz Hirai visai neseniai patvirtino, kad PlayStation Network tinklas, kuris iš esmės yra skirtas PlayStation 3 žaidimų kompiuteriui, greitu laiku bus apmokestintas.

Tai reiškia vieną – Sony žengs Microsoft pavyzdžiu. Pastaroji korporacija jau ankščiau yra užsiminusi apie tai, kiek papildomų pajamų ji gauna iš puikiai išplėtoto interneto serviso. Visai tikėtina, kad papildomų pajamų nori ir Sony, tad pristatys dviejų lygių prenumeratą, kaip tai yra ir Xbox Live atveju. Viena iš jų bus nemokama, o kita – mokama.

Tiesa, Sony daro kai kurias nuolaidas. Visą tai, ką lig šiol turi PSN vartotojai, net ir naująją Facebook funkciją, galės naudoti nemokamai. Žaisti internete taip pat bus galima visiškai nemokamai. Visgi, patobulinta serviso versija, naujomis funkcijomis ir platesniu turiniu galės pasidžiaugti tik mokantys už tai žaidėjai.

4 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Visur visi rašo, kad bus tas mokamas PSN, bet niekas niekur nesako ką tai pridės, net nė žodžio apie naujus dalykus :/

  2. PauliusBa parašė:

    Galbūt dalį nemokamų dalykų padarys mokamais.

  3. apex parašė:

    Manau į mokamą turinį įdės temas, kurios dabar ir taip yra mokamos ir pan. dalykų. Gal veltui duos kokį senesnį žaidimą tarkim, kas mėnesį. Nu variantų prigalvot tikrai galima.

  4. PauliusBa parašė:

    Reik skirt esamos paslaugos apmokestinimą ir papildomų mokamų paslaugų atsiradimą 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.