Sony pristatė du naujus Xperia modelius

Kompanija Sony šiandien pristatė du naujus išmaniuosius telefonus – Xperia Go ir Xperia Acro S. Abu telefonai išsiskiria tuo, kad yra atsparūs vandeniui, teigia naujienų portalas fudzilla.com.

Mažesnis modelis, Xperia Go, turi 3.5 colių ekraną su 480×320 rezoliucija, 1GHz dviejų branduolių procesorių ir 5 megapikselių kamerą. Išleidimo metu Go turės Android Gingerbread operacinę sistemą, tačiau gamintojai vėliau žada išleisti atnaujinimą į Ice Cream Sandwitch.

Xperia Acro S yra labai panašus modelis į senesnį Xperia S modelį. Telefonas turės 4.3 colių ekraną, 1.5GHz procesorių ir 12 megapikselių kamerą. Šiame modelyje jau bus įrašyta ICS operacinė sistema.  

Kaip jau minėjau prieš tai, abu telefonai yra atsparūs vandeniui, atitinka IP67 dulkių ir vandens atsparumo standartus. Žinoma, tai nereiškia, kad galėsite maudytis su šiais telefonais, tačiau jie bus atsparesni, nei dauguma įprastų išmaniųjų telefonų.  

Sony tikslių kainų bei pasirodymo datų neskelbia, tačiau parduotuvių lentynose juos greičiausiai pamatysime šių metų trečiąjį ketvirtį. 

1 Komentaras

  1. donaciuxx parašė:

    speju bus nebrangus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.