Spėjama, kad Beribu.lt įvykdė internetinę aferą

Internetinių parduotuvių, kurios pardavinėja kompiuterinę ir ne tik techniką, per pastaruosius keletą metų pasipylė kaip iš gausybės rago. Jų tiek daug, kad apie vienas iš jų esate girdėję, apie kai kurias ne, tačiau Beribu.lt verta žinoti.

Internete pradėjo mirgėti pranešimai apie dar vieną tokią internetinę parduotuvę, kuri pardavinėja kompiuterius, žaidimų kompiuterius, GPS imtuvas ir kitą techniką. Tiesa, ji nėra minima geru žodžiu, atvirkščiai. Vartotojai teigia, kad jie negauna užsakytų prekių.

Patiklūs vartotojai, turbūt netgi tie, kurie save nelaikė patikliais, užkibo už paprasto kabliuko – ypač mažų ir, tiesą pasakius, nerealių kainų. Kai kurie iš jų suskubo pirkti kalėdines dovanas sau, net nepasidomėją, kad internetinė parduotuvė startavo tik lapkritį, o ją valdanti firma įkurta vos tik prieš keletą mėnesių. Tai privedė prie didelės internetinės aferos Lietuvoje atskleidimo.

Komentaruose pirkėjai rašo, kad prarado nuo 200 iki 1500 litų ir esą labai nusivylę savo kalėdinėmis dovanomis, kaip kad didelės įstrižainės televizoriumi už 800 litų. Beribu.lt reklamą buvo galima pamatyti net tokiame gerai žinomame naujienų portale, kaip kad 15min.lt, tad lankytojai galėjo apsigauti patikėję kompanijos rimtumu.

Policija ėmėsi darbo, tačiau aš susilaikysiu nuo galimų aferos išvedžiojimų. Aišku tik tiek, kad interneto parduotuvė buvusi UAB Duomenų Centro serveriuose iš ten pašalinta, o reklama, kuri buvo patalpinta kai kuriuose reklamos tinkluose ar portaluose, yra pašalinta. Interneto parduotuvė uždaryta, o jos savininkai „išgaravo“. Lauksime tolimesnių naujienų.

9 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    tokie jau tie lietuviai……maximose -40 tai kaip ishproteje paprasta darbo diena pilna maxima…. pasiulys bankas 20 proc palukanu vel des indelius :D:D:D:D:D

  2. Monk parašė:

    biski off topic, bet kur jusu e-shopas dingo?

  3. Neveris parašė:

    Dingo dingo 😀

  4. Povilas parašė:

    bet tai siaip smagiai jie cia bande prasisukt, pripazinkit dauguma kontoru, kaip topo centrai ir kitos panasios imones raso nuolaika iki 100% !!! tai taip iseina as preke gaunu uz dyka ! 😀 tai kodel jiems nepabandzius, cia tokia pamoka gavo zmones ir gal pagaliau ateis i prota, ir ne tik jiems, nes su tais procentais akiu dumimas ir tiek.

  5. matrix parašė:

    newdiamond, na per kryyyyze bankai kazkur apie 10% siule, tai pralose tie kas kokiem 3-5 metam pinigus padejo? 🙂 Visi nori pigei ir gero daikto, bet ne visad taip gaunas 😀

  6. SB parašė:

    Monk, Neveris>Mes norėjom tokią aferą padaryt pirmieji, tačiau pritrūko laiko normaliai, sunkiai prigaunamai schemai, su fiktyviomis sąskaitomis, dokumentų klastojimu ir taip toliau. Taigi projektas žlugo.

  7. developeris parašė:

    SB, cia visiem pasiskelbei, kad aferistas ar as kazko nesupratau ? 😀

  8. SB parašė:

    developeris>Taigi zmones klausia, kuru musu e-shopas dingo, tai ir atsakiau. Nebuvo laiko, planai mineti zlugo. Nieko nelegalaus ir legalaus nespejom padaryt. O žvelgiant giliau, ironizuoju tuos, kurie čia mini mūsų buvusį ir nepradėjusį darbą e-shopą. Čia naujiena skirta paverkt tiems, kuriuos apgavo, o ne kažkam kitam.

  9. mindzia parašė:

    Cia tipiniu lietuviu beda pamate, kad gales isigyti perpus pigiau ir perka nieko visiskai nepasidomeje kodel kiti prekiauja dvigubai didesne kaina? reikia atsibusti ir suprasti nera prekyboje (buitine technika, kompiuterine) 100% antkainiu, jei retail parduotuve (pvz. TC, Elektromarkt, TECHasas, Senukai, Avitela, Topo Technika) antkainis vidutiniskai iki 15%-20% kadangi vistiek daromos nuolaidos tai lieka 10-15%. Internetine prekyba priklausomai nuo eshop eina apie 3-10%. Taigi nusimeskite nuo kainu mazdaug tiek procentu ir gausi apytiksliai kokia yra prekes savikaina ir jei matote kad beribu.lt dar vienas buvo toks pat paimk.lt pardavinejau per pus pigiau tai nebuk dundukas ir nepirk o jei pirkai na pats kaltas. Turi pats saugotis o ne laukti kol tave apsaugos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.