Sprint pristato HTC EVO 4G išmanųjį telefoną

Vienas iš didžiausių JAV telekomunikacinių gigantų, kompanija Sprint, kartu su gerai žinomu išmaniųjų telefonų gamintoju HTC ketina pristatyti visų už Atlanto laukiamą, pirmąjį rinkoje 4G/WiMax ryšį palaikantį išmanųjį telefoną.

HTC EVO 4G vardu žinomą įrenginį varys pati naujausia Android 2.1 operacinė sistema, o, pasak Sprint, telefoną bus galima įsigyti jau birželio 4 dieną. Šis kainuos 200 JAV dolerių su dviejų metų kontraktu. Kalbant apie technines savybes, į akis labiausiai krinta ypač didelis 4.3 colio WVGA daugiajutiminis ekranas bei spartus Qualcomm Snapdragon procesorius.

Išmaniajame HTC EVO 4G telefone taip pat išvysime daugybe ryšių, o įrenginys galės dirbti kaip mobili interneto prieigos zona Wi-Fi bevielį ryšį turintiems įrenginiams. Pats telefonas į internetą galės pasijungti ne tik minėtu Wi-Fi bevieliu ryšiu, tačiau ir 3G/4G ryšiais. Neužmirškime GPS navigacijos, skaitmeninio kompaso ir Bluetooth 2.1 sąsajos.

Įdomus niuansas ir tas, jog HTC EVO 4G pasižymės HDMI išvestimi. Šis mažas galiūnas gebės rodyti 720p HD kokybės vaizdą į jūsų televizorių ar kitą įrenginį. Integruota 8MP kamera su autofokusu ir dviguba LED blykste taipogi leis vaizdą įrašyti ta pačia 720p HD kokybe.

HTC EVO 4G varys jau minėtas Qualcomm Snapdragon 1GHz procesorius, įrenginys turės 1GB ROM ir 512MB RAM. Kalbama, kad šio telefono versiją galime išvysti ir Europoje, bet tik tuo atveju, jei mums kažką labai panašaus pasiūlys patys HTC savarankiškai.

8 Komentarai

  1. svedas parašė:

    Vo telefonas kurio tikrai noriu 🙂

  2. marvelfreak parašė:

    Laukiu europoje kol pasirodys. Sakes kaip tokio noreciau 🙂 tik idomu kiek pas ji bus memory vidines ir kiek palaikys microSD daugiausiai

  3. Press parašė:

    pastaruoju metu HTC telefonus kepa greičiau nei nokia. idomu ar tai i gera?

  4. Dephy parašė:

    atpigs gal pagaliau jie..kas gali but i bloga?

  5. Fostil parašė:

    Htc butu idealus telefonai jei nebuvimas vidines atminties +8gb. Microsd papildomos islaidos ir nemazos, dasideda prie telefono. Kolkas visgi pasilieku prie savo i8910, nelabai matau prasmes keist i kazka naujo.
    Beje koks sia tlf ekranas? Tft ar amoled? Speju jog tft, kas nera gerai.

  6. dardar parašė:

    @marvelfreak
    Parašyta: įrenginys turės 1GB ROM ir 512MB RAM. Reiškia galėsi turėti nors ir 128Gb, jei tik įpirksi tokią kortelę.

    @Fostil
    Nezinau kur tu perki, bet as Sandisk 6 class MicroSD 8Gb pirkau už ~50 Lt, kur čia tos nemažos išlaidos?

  7. Fostil parašė:

    16GB kainuoja jau virs 150lt, 32GB zada neuzilgo iseiti ten jau ir virs 300lt butu. Nepasakyciau jog pigios microsd korteles. Zmones i telefonus sukisa ir 32gb info, tad tie tavo 50lt 8gb kukliai atrodo.

  8. marvelfreak parašė:

    @Fostil
    ekranas tai amoled.. Labai galingas jei net tinka ziuret 720p HD. Tik deja turi labai mazai vidines 1gb atrodo.. Ir pakuoteje 2GB na nekas nekas truputi pagrindiniai sio zveriukio minusai :/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.