Štai taip Samsung įsivaizduoja naujos kartos Android telefonus

Pranešama, kad kompanija Samsung Electronics pradėjo darbus prie visai neseniai pristatyto Galaxy S išmaniojo telefono įpėdinio. Šis aukštos klasės Android išmanusis telefonas žinomas kodiniu i9200 vardu ir turėtų pasirodyti kitų metų pradžioje.

Teigiama, kad pirminė jo versija šiuo metu turi 4,3 colio Super AMOLED prisilietimui jautrų ekraną, kurio rezoliucija siekia net 720×1280 taško. Telefoną varo 2GHz procesorius, jis taip pat turi 1GB darbinę atmintį, 4GB ROM atminties bei integruotą 32GB talpos atmintį. Pranešama ir apie aukštos klasės 8MP kamerą bei microSD kortelių skaitytuvą.

Samsung i9200 veikiausiai turės ir kitus būtinus atributus aukštos klasės telefonui – GPS, akselerometrą, giroskopą bei naujausių versijų Bluetooth ir WiFi ryšius. Taip pat nieko nuostabaus, jog šis galiūnas veiks su Google Android 3.0 operacine sistema bei žada kainuoti net apie 800 JAV dolerių.

Tiesa, mes neturime jokių idėjų apie tai, koks gi procesorius telefone galėtų būti montuojamas. Labai tikėtina, kad panašūs galiūnai iš HTC pusės veiks su naujais Qualcomm Snapdragon procesoriais, kurių dažnis viršys 1GHz atžymą bei turės du branduolius.

15 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Samsung prasta kompanija. Gyvenime nebepirksiu ju produkcijos visur. Jie kepa masiskai naujus telefonus, o apie supporta uzmirsta jau nepraejus ne pusei metu. ad ir kaip puikiai atrodo ju telefonai nauji, bet manes 2 kart nebeapgaus.

  2. webasss parašė:

    Na ir kokio tau supporto reikia ?

  3. NForce parašė:

    Procesorius tikriausiai bus patobulintas Hummingbird

  4. Fostil parašė:

    Bugu taisymas, os spartinimas, nauju galimybiu diegimas. Geriausias pvz nokia 5800, pradzioi sh buvo, bet su kiekvienu nauju os patobulinimu vis pageredavo. Apple iphone os irgi puikiai supportina, i senus modelius ir naujausia ios 4 irasyt galim.

  5. SB parašė:

    Fostil>Kas is to, jei iOS 4 irasysi, o svarbiausios funkcijos neveiks. Tas pats, kaip ledus per stikla laizyt. Toks cia ir supportas.

  6. tomaxsas parašė:

    Fostil tai ką tu tada bepirksi? vos ne kiekviename device yra nors vienas samsung chipas…

  7. phemark parašė:

    Fostil, tas tavo iPhonas turi Samsungo gaminta procesoriu

    o del naujienos, tai tik ka nusipirkau Galaxy S, o jau Galaxy S2 bus uz puses metu (specs tai nesveiki), bet technologijos neprisivysi, imi tai kas geriausia siuo metu, o tai yra Galaxy S (ir tikrai nepradekit svaigt su iPhone 4, TFT ekranas viska pasako)

    Seip tai laukiu telefonu su Intel atom procesoriais, kurie turetu pasirodyti kitais metais, o antroji ju karta (ta kurios labai laukiu), 2011 pabaigoj, 2012 pradzioj, va jie tai pakeis telefonu rinka tikrai:)

  8. WinFast parašė:

    Na to S2 techniniai parametrai tikrai geruliai nusimato 🙂 Na bet jau apsisprendžiau, kad reiks dabartinį Galaxy S pagriebt ir ramu, o tai lauksi lauksi ir nieko nenusipirksi… jau norėsi S2 pirkt, o žinios apie kokį S3 jau sklandis ir t.t., tad nėra ko laukt 🙂
    phemark >> kur jau spėjai įsigyt Galaxy S bei kiek sumokėjai ? Taip pat kokie pirmieji atsiliepimai apie šį flagmaną ? 🙂

  9. tomaxsas parašė:

    phemark: palyginimui http://www.careace.net/2010/06/24/engadget-reviews-iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-screen-display-war/ nu tikrai nėra tas super amoled ekranas belenkiek geresnis už iphone 🙂

  10. phemark parašė:

    Na ash ji emiau su kontraktu, tai nemokamai gavau (2 metai 35svarai per menesi), bet internete galima uz maziau nei 500svaru paimt

    O telefonas tai tikrai geras, ekranas nuostabus (WinFast – tos super zoom fotos kur pixeliai matos tikrai nereikalingi, nes neziuresi i ekrana 1mm atstumu, o kokybe Super AMOLED tikrai geresne nei TFT ekrano (vien juodos spalvos ka reiskia), ir del ekrano ziurejimo lauke, tereikia ryskuma pasididinti ir nera jokiu problemu)

    Android gerai veikia, bet reikia ishjungti backgroud programas kuriu nenaudoji, nes android turi pilna multitasking, tai prisikaupia ten ju per daug, jei neishjungi ju (1click galima padaryt)
    HD video recording labai gerai veikia, nors still photo ne geriausios savo klasej, bet visai geros (mano filmuota: http://www.youtube.com/watch?v=8IUSrvxIIYk)

    Samsung jau ruosia 2.2 android papilda, kuris leis pasiekti visus 512mb ramo (dabar tik ~260 galima pasiekti), ir flasho supportas + kitokiu performaco pagerinimu (nors ir dabar kai bitute eina:)

    Vienintelis minusas man tai baterija – nors ji ir nemaza, bet man daugiau dienos nelaiko (nors jei nieko neveikciau tai gal ir laikytu, nes dabar tai dar vis labai daug zaidziuos su juo)
    ai, ir flash nera camerai, tai nakti nepatofkinsi jei tai aktualu

    Seip tai telefonas siuo metu geriausias rinkoj, ir sakau dabar, nes telefonai laabai greitai gereja, ir tuoj ziurek vel kas nors naujo bus:)

  11. svedas parašė:

    joa dabar nesveikai telefonai zygiuoja, realiai kaikurie modeliai dar i rinka nepateke buna moraliskai pasene.

  12. NForce parašė:

    Nereikia tų task killerių, Android pati nukillina ko nereikia kai pritrūksta RAM

  13. Fostil parašė:

    Kuo daugiau ramu eda, tuo daugiau batarke edama yra. O jei sakysi jog issigalvoju, tai pamastyk su galva pries regdamas.

  14. NForce parašė:

    😀 😀 gerai tu čia. No comments

  15. WinFast parašė:

    phemark >> su kiek vidinės atminties pirkai : 8 ar 16 GB ? 🙂 Ir kokią kortą įsimetei ?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.