S.T.A.L.K.E.R. 2 naudos visavertę DRM apsaugą

Vis daugiau žaidimų kūrėjų seka žaidimų plėtotojo Ubisoft keliu ir savo žaidimus siūlo su visaverte DRM apsauga. Apie tokius planus pranešė ir ukrainiečiai GSC Game World, kurie šiuo metu ruošia gerai žinomos šaudyklės S.T.A.L.K.E.R naująją dalį.

„Programinės įrangos piratavimas yra didele bėda mums ir mes bandome su tai kovoti, tačiau su tikra jo priežastimi, o ne tiesiog piratavimu.“, – sakė GSC Game World galva Sergejus Grigorovichius apie žaidimo S.T.A.L.K.E.R 2 visavertę DRM apsaugą.

„Jei žmonės išėjus žaidimui negali įsigyti legalios versijos, mums smagu, jei jie pabando piratinę kopiją ir paskui panori įsigyti licenciją. Ukrainoje yra skirtingų produktų, kuriuos žmonės myli ir jie įsigyja originalią versiją iš principo, nes mėgaujasi produktu. Mes norime sukurti būtent tokį produktą, dėl kurio žaidėjai išleidę pinigus nesigailėtų.“, pridūrė S. Grigorovichius.

Mes tuo tarpu galime priminti, jog visavertė DRM apsauga reiškia, jog norint žaisti S.T.A.L.K.E.R. 2 žaidimą bus būtinas interneto ryšys. Įdiegtas žaidimas į kietąjį diską nebus pilnas ir tik žaidžiant toliau bus atsiunčiamas naujas turinys iš kompanijos serverių.

12 Komentarai

  1. simple parašė:

    Vis tiek \"nulauš\" 🙂

  2. SB parašė:

    simple>Savaime suprantama, bet yra visad yra žaidėjų grupė, kaip kad aš, kurie lošia ir originalius, ir ne, kurie tiesiog negalės laukt ir norės išbandyti žaidimą. Tai jį ir įsigys.

  3. daimonass parašė:

    SB -> Pritariu, kaikuriu zaidimu ir piratiens versijos tenkina, bet didziausiu grandu norisi isbandyti kuo greiciau, tas ir privercia paaukoti truputuka pinigu zaidimui.

  4. simple parašė:

    Tenorėjau pasakyti, kad jie be reikalo švaisto pinigus, bei laiką. Tie kas neketina už jį mokėti, vis tiek nemokės. Visi tie DRM\’ai trukdo TIK tikriems jų klientams. Piratinėms versijoms nereiks nuolatinio interneto ryšio ir jos nekentės nuo eilinį kartą smigusių liUrBIųSOFT serverių. Patogu, a?
    Maniau, kad jie jau bus pasimokę…
    Aš pats turiu legaliai įsigijęs visas tris šio žaidimo dalis, pirksiu ir šią. Vien tam, kad paremti žaidimo kūrėjus.

  5. aiwaris parašė:

    as tai nepirkau ir net nezadu pirkt zadimu su drm kaip ir tu neperku kurie naudoja steam.

  6. daimonass parašė:

    aiwaris -> Na tu neperki, gal nesi ant tiek pasineses ant tu game ir pns.. As pvz megstu rpg ir strategijas, ir tikrai d3 pirksiu, nes tai man yra vienas geriausiu zaidimu, tesiniu.

  7. Krekeris parašė:

    Juokas ima iš žmonių, kurie pyksta, kad nekuria žaidimų ant AK, patys pirataudami.

  8. simple parašė:

    Pasakė \"krekeris\" 🙂

  9. aiwaris parašė:

    daimonass deja perku zaidimus kaip i dauguma is plati.ru bet tik neperku su drm ir kurie pasileidzia per steam ir kadangi as kaip ir nebezadziu sp beveik jokiu zaidimu o tik mp tai tikrai nepapiratausi o piratkes tik isbandau ir trinu lauk kad vietos hdd neuzimtu.

  10. Krekeris parašė:

    Atsakė \"simple\" . 🙂

  11. zirnis parašė:

    rimta priezastis nepirkti PC zaidimu yra tai, kad dauguma ju tera portai nuo konsoliu, net negebantys isnaudoti PC galimybiu, priedo visi zaidimai skirti Direct X, o kodel nieko nepakurta, kad galetume zaisti ant Linux?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.