Su Apple aktyviai kovoja ne tik Samsung, bet ir Motorola

Kompanijos Motorola Mobility padalinys, kuris jau iš esmės priklauso interneto milžinui Google, laimėjo vieną iš pateiktų bylų Vokietijoje prieš Apple. Ką sugebėjo padaryti Motorola, tai įrodyti, jog Apple įrenginiai pažeidžia kompanijai priklausančius patentus.

Teigiama, jog Motorola Mobility padaliniui priklausantys patentai yra naudojami iPhone 3G, iPhone 3GS ir iPhone 4 išmaniuosiuose telefonuose bei iPad ir iPad 2 planšetiniuose kompiuteriuose. Apple turi atlyginti padarytą žalą bei arba pakeisti savo įrenginius, arba jų nebepradavinėti Vokietijoje.

Į blogųjų įrenginių sąrašą naujasis Apple gaminys iPhone 4S nepateko dėl to, jog jis pradėtas pardavinėti spalio mėnesį, o Motorola ieškinį pateikė kiek ankščiau. Visgi jį atnaujinusi pastaroji kompanija gali padaryti taip, jog netinkamu taps ir minėtasis Apple iPhone 4S išmanusis telefonas.

Nėra jokios abejonės, jog Apple pateiks apeliaciją ir taip vilkins procesą bei draudimą pardavinėti savo įrenginius Vokietijoje ir galbūt net visoje Europos Sąjungoje. Mes tuo tarpu galime priminti, jog visą šią košę užvirė patys Apple. Taigi šiuo metu vyksta kova teismuose su Samsung, HTC ir Motorola.

2 Komentarai

  1. Kestas28 parašė:

    moliai iš apple kompanijos, kabinėjasi dėl kiekvieno š, tai gal ir blizgų ekraną kas jau užpatentaves yra?

  2. Santechnikas parašė:

    Su Apple ner nei ka kovot,cia tik laiko klausimas kada jis galutinai supus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.