Su Intel Arrandale Core i5 teoriškai galima pažaisti CoD: MW2

Manau, kad ne vienas iš jūsų esate girdėję apie naujuosius Intel procesorius, apie kuriuos rašėme ir mes, kurie turi integruotą grafinį lustą antrajame centrinio procesoriaus sluoksnyje. Technikos portalai pastebėjo įdomų faktą, kad Intel Arrandale Core i5 procesoriai geba atvaizduoti CoD: Modern Warfare 2 žaidimą ir pasiūlyti vidutinę 30 kadrų per sekundę spartą.

Tiesa pastebima, kad rezoliucija buvo mažiausia galima 640×480 taškų, tačiau žaidimą pažaisti buvo galima su vidutiniais grafikos nustatymais. Savaime suprantama, kad daugelis akiai malonių vaizdų buvo išjungtų, tačiau faktas, kad vienas iš vėlesnių, ypač populiarių praėjusių metų žaidimų gali būti žaidžiamas Intel dviejų branduoliu 32nm technologijos centriniu procesoriumi tikrai žavi.

Intel tvirtina, kad Arrandale procesorių grafinis lustas yra beveik du kartus greitesnis nei praėjusios kartos produktų ir turi galimybę paleisti naujausius žaidimus, nors ir negeriausia jų grafikos kokybe. Būtų tikrai įdomu tai pamatyti savo akimis.

1 Komentaras

  1. Padarass parašė:

    Taip taip. Bet tai tik teoriškai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.