Sudegė „Ryzen 7 7800X3D“ procesorius, o „GamersNexus“ iš karto pasisiūlė jį nupirkti

Reddit“ yra labai populiari tema apie „Ryzen 7 7800X3D“ procesorių. Tačiau tai nėra laimingo naudotojo pasakojimas, nes minėtas procesorius mirė. Procesorius staiga sudegė ir dabar ant procesoriaus yra nedidelis iškilimas. Deja, šio naudotojo nelaimei, procesorius nebeveikia, kaip ir brangi pagrindinė plokštė.

Panašu, kad šis atvejis nėra pavienis ir dauguma tokių atvejų turi vieną bendrą bruožą – ASUS pagrindinę plokštę. Teigiama, kad bendrovė neseniai pašalino naujausią BIOS, galbūt norėdama išvengti galimų problemų naudotojams. Tačiau teigiama, kad dėl to gali būti kaltas ASUS įtampos reguliatoriaus mechanizmas. Rusijos YouTuber‘is ir technikas Vik-Off neseniai turėjo panašią problemą su „Ryzen 9 7950X3D“ ASUS ROG pagrindinėje plokštėje:

Įdomu tai, kad visi procesoriai, kuriuos paveikė staigus perdegimas, turėjo defektą toje pačioje vietoje. Atrodo, kad tai yra būtent ta vieta, kurioje yra „3D V-Cache“ spartinančioji atmintis, todėl gandai apie didelę srovę, einančią per šią mikroschemą, gali turėti pagrindo tolesniam tyrimui.

Kalbant apie tyrimus, „Redditor“ naudotojo istorija turi laimingą pabaigą. Populiarusis Tech-YouTuber‘is „GamersNexus“ pasisiūlė nupirkti sudegusį procesorių ir pagrindinę plokštę už visą mažmeninę kainą, tad jam nereikės vargti su garantiniu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.