Sukompromituota „NiceHash“ veikla

Jei kasate kripto valiutą su „NiceHash“, tai šįryt pastebėjote, kad niekas nevyksta. Nepergyvenkite, problema ne jūsų pusėje. Pasirodo, kad „NiceHash“ mokėjimų sistema buvo sukompromituota, kitaip sakant, nulaužta. Skelbiama, kad visos „Bitcoin“ piniginės lėšos buvo pavogtos. Kokia tai suma neatskleidžiama. Galime spėti, kad ten buvo tikrai nemažai „Bitcoin“.

Kol kas neaišku, kada atsigaus ir „NiceHash“ kasimo programėlė, nes dabar kompiuteriai, turėję generuoti virtualius pinigus, ilsisi.

„NiceHash“ po apvogimo kreipėsi į atitinkamas instancijas ir aiškinasi detales. Tuo pačiu „NiceHash“ savo naudotojams pataria pasikeisti paskyrų slaptažodžius. Žadama, kad visi nesklandumai bus pašalinti taip greitai, kaip tik įmanoma.

  

10 Komentarai

  1. samanius1124 parašė:

    dar koki virusa surasytu kasnors, kad kasant gpu sudegintu kales vaikams
    ————————-
    achacha!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=hSrE0JKp1fI&t=0s

  2. Guja parašė:

    Gavosi keistas piktažodžiavimas apie sugedusias vaizduškes.O gal kas iš savo patirties gali pasakyti-ar šiais laikais užlinkusios vaizdūškės yra DAR taisomos?Draugui GTX970 užgeso iš po užtrumpinimo..lyg ir nebetvarkoma,bet vis gi?

    • IFeelYou parašė:

      Manau priklausomai nuo problemos. Kažkada bandžiau nešti tvarkyti 7970, tačiau tvarkė tvarkė ir nesutvarkė. Perlituoti patį GPU čipą (jeigu jo bėda) yra per brangu, reikėtų siųstis iš kažkur. Detales gauti gana sunku, nebent labai brangiai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.