Sukurtos RTX 4070 vizualizacijos

Moore’s Law is Dead“ paprašė 3D dizainerių sukurti vizualizacijas iš tikrų nutekintų nuotraukų, kurios, deja, nebuvo paskelbtos. Tokiu būdu informacijos šaltinis lieka saugus, o mes taip pat turime galimybę pažvelgti į vaizdo plokštę iš daugelio kampų. Panašų metodą taiko ir telefonų gandų skleidėjai, nes taip paprasčiausiai apsaugomas šaltinis.

Naujasis „RTX 4070 Founders Edition“ dizainas turi dviejų ventiliatorių išdėstymo koncepciją, kai kiekvienas ašinis ventiliatorius išdėstytas priešingoje plokštės pusėje. Toks aušintuvo dizainas buvo naudojamas RTX 3070 Ti su pilnu GA104 grafikos procesoriumi, bet ne su RTX 3070, kuri turi apkarpytą lustą. Tai gali reikšti, kad RTX 4070 arba reikia šiek tiek pažangesnio aušinimo, arba NVIDIA tiesiog bando pritaikyti naują dizaino temą visoms savo „Founders Edition“ vaizdo plokštėms.

Šioje vizualizacijoje taip pat matomas didesnis ventiliatorius, dabar besitęsiantis per visą plokštės plotį. Kaip paaiškino NVIDIA inžinierius, RTX 4090 ventiliatorių parinkimas buvo labai ilgas procesas ir bendrovė peržiūrėjo daugybę prototipų. Tačiau pagrindinis tikslas buvo naudoti didesnį ventiliatorių vien dėl to, kad jis kelia mažiau triukšmo ir kartu užtikrina daug geresnį oro srautą. Šiuo atveju didesnis yra geresnis.

Teigiama, kad šie atvaizdai yra 99 % tikslūs ir pagrįsti tikromis nuotraukomis. Tačiau neaišku, ar NVIDIA apskritai planuoja išleisti „RTX 4070 Founders Edition“. NVIDIA jau buvo nusprendusi kliautis tik partnerių dizainu RTX 4080 12 GB modeliui, kuris yra atšauktas, tad neaišku kaip bus pasielgta su RTX 4070. Tačiau istoriškai žiūrint, NVIDIA anksčiau turėjo savo X700 ir X600 klasės vaizdo plokščių dizainą, todėl galime sulaukti ir „RTX 4070 Founders Edition“.

„Moore’s Law is Dead“ šaltiniai teigia, kad NVIDIA greičiausiai pakeis RTX 4080 12GB modelio specifikacijas naujai vaizdo plokštės versijai, tačiau tai neturėtų būti dideli pakeitimai. Labai tikėtina, kad šis naujas modelis bus 4070 Ti, o 4070 turėtų naudoti dar labiau apkarpytą AD104 grafikos procesorių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.