Sulaukėme „GeForce GTX 1080 Ti“ apžvalgų

Nors „GeForce GTX 1080 Ti“ oficialus išleidimas tik rytoj, bet jau šiandien galime pasižiūrėti nepriklausomų šaltinių apžvalgas. „nVidia“ pranešdama apie „GeForce GTX 1080 Ti“ žadėjo, kad ji už GTX 1080 greitesnė 35 %. Pagal apžvalgas galime pasakyti, kad šį pažadą „nVidia“ kaip ir ištesėjo, jei žiūrime į 4k raišką. Žemesnėse rezoliucijose skirtumas tarp GTX 1080 Ti ir GTX 1080 kiek mažesnis, bet vis dar solidus.

 

Tinklapis Apžvalgos tipas Kalba Graphics Card
3DNews TEKSTAS Rusiškai 1080 TI FE
4Gamer TEKSTAS Japoniškai 1080 TI FE
Adrenaline TEKSTAS Portugališkai 1080 TI FE
Adrenaline VIDEO Portugališkai 1080 TI FE
AnandTech TEKSTAS  Angliškai 1080 TI FE
ArsTechnica TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Benchmark TEKSTAS Lenkiškai 1080 TI FE
Bit-Tech TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
BitWit VIDEO Angliškai 1080 TI FE
ComputerBase TEKSTAS Vokiškai 1080 TI FE
Comptoir du Hardware TEKSTAS Prancūziškai 1080 TI FE
DigitalFoundry VIDEO Angliškai 1080 TI FE
Eurogamer TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
eTeknix TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Expreview TEKSTAS Kiniškai 1080 TI FE
GamersNexus TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
GamersNexus VIDEO Angliškai 1080 TI FE
GameStar TEKSTAS Vokiškai 1080 TI FE
Guru3D TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Hardware.info TEKSTAS Olandiškai 1080 TI FE
Hardware.info TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE SLI
Hardware.fr TEKSTAS Prancūziškai 1080 TI FE
HardwareCanucks TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Hardwareluxx TEKSTAS Vokiškai 1080 TI FE
Heise TEKSTAS Vokiškai 1080 TI FE
Hexus TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
HWBox TEKSTAS Graikiškai 1080 TI FE
Ixbt TEKSTAS Rusiškai 1080 TI FE
JayzTwoCents VIDEO Angliškai 1080 TI FE
JokerProductions VIDEO Angliškai 1080 TI FE
KitGuru TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
LesNumeriques TEKSTAS Prancūziškai 1080 TI FE
LinusTechTips VIDEO Angliškai 1080 TI FE
NordicHardware TEKSTAS Švediškai 1080 TI FE
Overclock3D TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Overclockers.com TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Overclockers.ru TEKSTAS Rusiškai 1080 TI FE
PCLab TEKSTAS Lenkiškai 1080 TI FE
PCGamesHardware TEKSTAS Vokiškai 1080 TI FE
PCPerspective TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
PCWorld TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Phoronix TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Planet3DNow TEKSTAS Vokiškai 1080 TI FE
PurePC TEKSTAS Lenkiškai 1080 TI FE
SweClockers TEKSTAS Švediškai 1080 TI FE
TechGage TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
TechReport TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
TechSpot TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
TechPowerUp TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
Tek.no TEKSTAS Norvegiškai 1080 TI FE
Tom’s Hardware TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
TweakTown TEKSTAS Angliškai 1080 TI FE
XFastest TEKSTAS Kiniškai 1080 TI FE

 

 

39 Komentarai

  1. Minde parašė:

    Yra zaidimu verta vaizdo plokste, belieka sulaukti zaidimu, vertu sitos vaizdo plokstes.

  2. newdiamond parašė:

    Vieno nesuprantu, kam isvis kure tuos SLI ir CFX jeigu realiai is ju naudos beveik nulis…

  3. newdiamond parašė:

    Kilo tokia mintis…
    kadangi nesu Apple megejas…tai visada ju overpriced produktus sulyginu su kitu produktu. Tai kaip kolegos manot ? Ar uz panasius pinigus gauni daugiau technikos prasme a ) GTX 1080 Ti b) Apple Iphone 7
    As nekalbu apie tuos kurie turi milijona ir skraido lektuvu kaip mes vaziuojame autobusu

    • Maariux parašė:

      ..ar tik kažkas nebus persidirbęs ?

    • jagiux parašė:

      tame ir esmė kad toks daiktas kaip iphone ir yra skirtas turtuoliams kurie neskaičiuoja pinigų ir renkasi tai kas populiaru jų tarpe ir turi vertę,o kiek tas daiktas iš tiesų vertas tai jau kitas klausimas,ne viskas sveriama pinigais,o apple pavyko sukelti emocija vieniems tai patinka kitiems ne,tegu renkasi žmonės kas jiems patinka manau nevisur reikia to suvalkietiško išskaičiavimo:)

      • IFeelYou parašė:

        Visiškai pritariu jagiux. Ne viskas ir visiems gyvenime matuojama tik cost/performance santykiu. Čia tas pats kas lyginti Rolex ir laikrodį iš kiosko už 3 eurus. Abu rodo laiką.

        • newdiamond parašė:

          manau nevykes palyginimas. As kalbu ka galima nupirkti uz panasia pinigu suma. GTX 1080ti (kur 10 mlrd ar kiek tranzu, su iPhone 7 kuriame na CPU neblogas kaip mobiliam, bet tik tiek). Cia mano asmenine nuomone, niekam jos nepersu. Norejau suzinoti tik kitu. Ir cia ne cost/perfomance. Cia truputi kitoks klausims buvo 🙂

          • IFeelYou parašė:

            Aš nelabai suprantu prie ko čia ta 1080Ti ir iPhone? Ta prasme tu lygini vaizdo plokštę su telefonu. Galima būtų lyginti Titan X su 1080Ti, kuri yra kažkiek galingesnė ir beveik dvigubai pigesnė.
            iPhone skirtas skambinimui ir jo CPU vienareikšmiškai pats galingiausias iš visų telefonų visuose testuose. Pasižiūrėk review gsmarena.com. Telefoną technikos prasme reikia lyginti su telefonu.

            • newdiamond parašė:

              as norejau paklausti uz tokia suma perkant daikta siuo atveju gtx1080 ar 1080ti lyginant su iphone 7 (kadangi panasiai kainuoja) kas ziurint is technines puses vertas tu pinigu ????? man smart telefonas 500 eur net nevertas…o pvz GTX 1080 suprantu kodel tiek kainuoja, nes renderina nerealius vaizdus realiu laiku…nezinau daugiau kaip paaiskinti mano klausimo esme. bet tiek to 😀 cia apie laikrodzius biski nuklydome. cia gal butu galima sulyginti. perki ferrari su 3 cilindrais variklius uz ta pacia kaina gali nusipirkti gera mersa su v6. tai ko daugiau gauni uz tuos pacius pinigus . as apie wow efekta nesneku. nors man iphone wow efekto sukelia lygiai nuli

        • enerasu parašė:

          Visiskai nevykes palyginimas su laikrodziais, NEBENT tas kioskinis 3 euru vertes laikrodis yra apple, isreklamuotas, kad su juo kakoti ir kvepuoti lengviau, todel jy zmones perka uz brangiau nei „Rolex“, nors realybej „Rolex“ principe viskuo pranasesnis. Bet juk su apple kakoti ir kvepuoti lengviau ! ;D

          • IFeelYou parašė:

            Oi tik nejuokink. Tu tą Rolex nors rankose čiupinėjęs? Ar Chopard? Ar patek philippe? Kuo jie pranašesni? Ogi absoliučiai niekuo. Bet kuris Seiko ar Casio G-Shock ar 10x pigesnis Tissot turi žymiai daugiau funkcijų ir papildomų technologijų. Turiu laikrodį už 7000 eurų ir turiu Apple Watch. Jų nėra net ką lyginti. Beabejo kad Apple techniškai pranašesnis absoliučiai visur. Bet tas niekada neatpirks savijautos užsidėjus gerą šveicarišką laikrodį, prestižo, žvilgsnių, tobulo supporto ir beabejo išliekamosios vertės, kuri susidaro ne dėl to kad jis auksinis ar su 7 deimantukais, bet dėl to kad jis klasika.
            O komentaras buvo ne palyginimas, o tiesiog pritarimas jagiux kad ne viskas pagal funkcijas turi atitikti kainą, nes yra ir kiti kriterijai.

            • enerasu parašė:

              Turesi nusivilti, ciupinejas netik Rolex, bet ir Hublot ir Omega ir Breitling. Deja Apple techniskai nera visur pranasesnis, dings elektra ir tavo apple issijungs ta pacia diena. VISI kokybbiski ir brangus laikrodziai turi kone tobula mechanizma, kuris yra techniskai N kartu tobulesnis uz pigia apple mikroschema, GERAS laikrodis tau veiks N metu gyvenant negyvenamoj saloje, o apple kaip jau sakiau pigiena issijungs po keliu valandu. Vat ir baigsis techniniai pranasumai.

              • GK parašė:

                kas butu jeigu butu..cia tu rimtai? 🙂

              • IFeelYou parašė:

                Šneki nesąmonės, o iš to ir matosi kad nelabai esi ką čiupinėjęs, o tik šneki. Omega apskritai nėra nei prestižinis laikrodis, nei ką. Tai vidutinės klasės laikrodis, kaip ir Seiko. Nei vieno tikrai prestižinio laikrodžio nereklamuos visokie Jeimsai Bondai ir sportininkai, nes tai paprasčiausiai „dišova“.
                Jokio tobulo mechanizmo jie tikrai neturi. Tu šneki apie „winding“ mechanizmą, kai laikrodis veikia nuo rankos judesio. Yra toks ir mano laikrodyje, ir tas mechanizmas nėra toli gražu tobulas ir apie kažkokius n metų nėra net ką šnėket. Visą dieną vaikščiojant jis pasikrauna 2-3 dienoms, idealiu atveju apie savaitę. Naujesni modeliai turi akumuliatorius į kuriuos gali prikrauti iki kelių mėnesių, o pats tobuliausias Seiko laikrodis gali veikti iki pusės metų, bet apie jokias negyvenamas salas ir n metų net kalba neina. Ilgiau jo „nepakrovus“ laikas apskritai pradeda atsilikinėt ir su tikslumu apskritai neturi nieko bendro, nes mechanizmas nors ir mikro ar mili sekundėm atsilikinėja su kiekviena „nepakrauta“ valanda.
                Čia vienas dalykas. Antras dalykas toks mechanizmas yra kiekvienoje brangesnėje „replikoje“, kurią gali nusipirkti už 300 eurų. Jokios tobulybės ar sudėtingumo čia nėra.
                Apple nėra nei geras nei blogas, bet funkciškai jis tikrai yra žymiai naudingesnis už bet kokį prestižinį laikrodį. Taip jo baterija laiko max 1 dieną, bet naktį tu laikrodžio ir taip nenešioji, todėl jį padėt ant magnetinio pakroviklio yra nesunku. Taip pat gali kalbėti vairuodamas mašiną, pasitikrinti emailą netraukiant didelio telefono, įsijungt navigaciją ar atmest skambutį. Tai yra tiesiog patogumas.
                Niekas nesiginčyja kad Rolex yra geriau, bet tikrai nėra funkcionaliau nei per kur.
                Ir aš čia neginu nei Apple, nei kažko. Mano asmenine nuomone Apple su kiekvienais metais tik prastėja. Apple paimu tik kaip pavyzdį. Yra daug kitų labai funkciškai gerų laikrodžių, kurie turi savo konkrečias paskirtis. Rolex paskirtis tikrai nėra techninės funkcijos.

                • Minde parašė:

                  Laikrodis turi rodyti laika. Ir kiek zinau genda ir bragiausi laikrodziai, tik ju remontai atitinkami.

              • kernel_panikuoja parašė:

                Negyvenama sala yra corner-case’as. Jeigu snekam tik apie laiko rodyma, tai bet koks laikrodis, kuris turi sinchronizavima su GPS/Radio Tower/NTP bus tikslesnis uz mechanini, nes pastarieji yra sinchonizuojami su atominiais ir tures daug mazesne delta nuo teoriskai tikslaus laiko. Taip kad as galiu uz 20 euru pagamyt smartwach’a su linux/rtos, kuris rodys tiksliau, nei tavo tie prestiziniai 😀

                • Minde parašė:

                  kartais yra esme yra turet mechanizma, kuri ten rakomis rinko zmogus pora menesiu 🙂 Ir matyti kaip dirba sudetingas mechanizmas 🙂

  4. Hidraulinis parašė:

    Sakyčiau taip reiktų:
    a) iphonas 7 plus ir intel integruota grafika
    b) eilinis samsung ir GTX 1080
    c) eilinis kitaicinis androidas (kad ir meizu) ir GTX 1080 Ti
    Aš imčiau C), nes telefa uždrožiu visvien per 2-3 metus plius neišlupamos batarkes talpos krenta neblogai. Jau geriau tada dažniau telefa pakeitinet.

  5. PCMANIAK parašė:

    Naudoju telefona kol nusibaigia arba pametu.Geriau pasikapstau šroto dežuteje ir susirenku koki veikianti nemanau kad verta prisirišti prie daiktų ypač telefonų.Geriau katina tureti nei koki iphona ar samsunga už 700-800 eur nes tai greitai nusibos ir nesuteiks emocijų neprajuokins ir tt… geriau pigu senesni ir nesukti galvos koki išsirinkti nes visi jie greitčiau nusibosta nei sugesta.Nebent telefonas galetų dagnozuoti ligas visa kita tik pigūs blizgučiai.

  6. Neveris parašė:

    Turiu monika su 1440p ir galvoju,kokia vga pirkus? 1070 arr 1080? Labai kainose nedideli skirtumai,kad paskiau nusipirkus 1070 nebutu maza po kurio laiko…Ti atmetu,nes ten tikrai vga skirta 4k pliekimui 🙂

  7. AqTrap parašė:

    GTX 1070 užtenka didžiajai daliai žaidimų, GTX 1080 gali pirkti nebent turi >60hz refresh rate ar nori ilgiau mėgautis Pascaliu.

    Sunku pasakyt kuri pirkt, nes nežinau ar daug čia tau kainuoja, jeigu nėra didelio skirtumo kainoje tai aišku pirk tada GTX 1080.

  8. Neveris parašė:

    Gal pasiimsiu pradziai rx 480 msi kokia,paturesiu 3 menesius ir paskiau ziuresiu kas su vegom darosi nes monikas mano freesync…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.