Sulaukėme „AMD Radeon R9 Nano“ apžvalgų

Pagaliau sulaukėme „AMD Radeon R9 Nano“ apžvalgų, kuriose galime įvertinti iš kokio molio drėbta ši mažytė vaizdo plokštė. Šiandien R9 Nano pasirodys ir parduotuvėse, o jos kaina nebus tokia maža, kokia yra pati vaizdo plokštė.

AMD dar rugpjūti anonsavo „Radeon R9 Nano", apie tai rašėme čia, bet tik šiandien pasibaigė draudimas publikuoti apžvalgas ir prekiauti šia mažyte mini-ITX standartus atitinkančia vaizdo plokšte. Kaip žinojome anksčiau, R9 Nano nebus pigus produktas, AMD rekomenduojama kaina siekia net 649 $, o pasinaudojus „Geizhals“ paieškos varikliu galime teigti, kad Europoje kainos prasideda nuo 699 €. Panašiai ši vaizdo plokštė kainuos ir Lietuvoje.

Apžvalgos:

13 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Pats dar spėjau tik kelias apžvalgas permesti akim, tai sparta tikrai neblogai atrodo, elektros sąnaudų tikėjausi mažesnių, bet aušintuvas susitvarko su karščiu ir nėra pats didžiausias triukšmadarys. Bendrą vaizdą gadina tik kaina, bet kadangi čia nišinis produktas ir bus didelis trūkumas tai ir taip išpirks.

  2. ZeroFM parašė:

    Jetau kleckau kaina … aš Palit 980Ti super jetstream už 637eu nusipirkau . failina amd žiauriai .

  3. Katonas parašė:

    Nesutikčiau, čia kaip koks Titan, iš lempos ta kaina ir vis tiek pirks tiem kam reikės. Turintys normalius korpusus gali rinktis iš pilno dydžio kortų, o ne mini-ITX

  4. BC00 parašė:

    Mama mia AMD nedavė testavimo pavyzdžių nei TPU, nei Hardocp:D
    http://www.hardocp.com/article/2015/09/09/amd_roy_taylor_nano_press
    Gerai, kad bent power limit atrištas – leidžiama pakilti virš Fury X, nors stock sparta, kaip ir buvo galima tikėtis, žemiau Fury.

  5. TavoMama parašė:

    Heh, žodžiu, dabar semplus apžvalgoms siųs tik fanbojams 😀 Vaje vaje, ne taip seniai kažkas mėtė namiokus, kad nvidia apžvalgininkus papirkinėja 😀

    EDIT: lol, nu viskas aišku anksčiau Roy Taylor nvidijoj dirbo.

  6. Katonas parašė:

    Mačiau kažkur trupinius info, kad AMD stipriai apribojo review samplu biudžetą, dėl to kiti negavo plokščių ir buvo labai nepatenkinti. Kad visi kur gavo Nano būtų po AMD sparnu stipriai abejoju, peržvelgus apžvalgas visur sparta gan vienoda, ne viename review VGA talpinama į normalų ir ITX korpusą lyginant temperatūras ir spartą, tad tos info tikrai užtenka. Gaus iš kitų partnerių tas Nano ir galės nebeverkti.

    Apie papirkinėjimus, manau šiais laikais tai labai sunkiai įgyvendinama, ne tokie laikai kai TomsHardware sudegino AMD procus ir paskui visi dešimt metų šnekėjo, kad AMD gali sudegti. Dabar daug tų šaltinių ir jei pas tave bus pieva prirašyta tai iš kart ir matysis.

  7. Atavar parašė:

    Pastebekit kiek per paskutinius puse metu TPU AMD vga apzvalgu padare ir pasidarykit isvadas. Juoda kate tarp ju perbego.

  8. JisVisadaSalia parašė:

    Sakyčiau įspūdinga GPU. Aš čia kažkada bandžiau įvykiams už akių užbėgti ir dydį patikrinti. Tai ji net 4 cm mažesnė už R7 360 (berods tik 17 cm). Kai kur rašo 15 cm. Ir priklausomai nuo žaidimo eina apylygiai su TOP, nebent ten nagus kišo Nvidia su savo Psyhx 😀

  9. Maariux parašė:

    Man asmeniškai TPU atrodo kaip dar mamos prižiūrimi vaikai kurie bėga skųsti vos kažkas ne taip. Neva nuskriaudė, tai dabar straipsnį, kad negavo VGA pavyzdžio įdėję į pagrindinį psl ir laiko jau savaitę… Neprofesionalu.
    Technews irgi turi apsiašaroti, kad jai neduoda apžvalgai ?
    Svarbiausia, kad labai daug žmonių kuriuos viena tokia naujiena galima lengvai įtakoti, ir komentaruose mirga marga, kokie tie AMD šikniai. Visas smulkmenas žinos tik AMD ir TPU, o kas išliedžiama į viešumą, siūlyčiau priimti labai neutraliai.
    Pati vga atrodo neblogai, tik tikėjausi mažesnio W suvartojimo.

  10. BC00 parašė:

    Lyg Hardocp straipsnyje AMD pati pasakė, kad Nano samplų tikrai netrūksta. Čia viskas sukasi apie "fair review". Kažkur TPU su Hardocp senesnėse apžvalgose bus ne tuos žodžius parinkę:D

  11. vacoum parašė:

    ant 4k ar WQ rezoliuciju tikrai ispudingai atrodo, bet ant 1080p praranda savo isskirtinuma.

    Keli pamastymai ir pastebejimai:

    1. Tikrai sauni plokste

    2. Kiek is jos uzdirbs AMD, nes pasiula bus ribota.

    3. Ant 1080p stebuklu nerodo, tad kas turi tokius monikus ir didele deze po stalu, gali toliau sau ramiai apzvalgas vartyti.

  12. vacoum parašė:

    jei normalus korpusas,tikrai gtx980ti pasiimciau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.