Sulauksime 400-osios serijos AMD mikroschemų rinkinių

Jau pastebėti ateinančios kartos 400-osios serijos AMD mikroschemų rinkiniai, kurie pakeis mums dabar gerai žinomas X370, B350 ir A320 serijas. Galėtume spėti, kad naujieji produktai išlaikys tokį patį pirmtakų vardinimą ir bus žinomi kaip X470, B450 ir A420. Įrašas apie naujus mikroschemų rinkinius pastebėtas PCI-SIG duomenų bazėje.

Nors ir sulauksime 400-osios serijos AMD mikroschemų rinkinių, bet esamos pagrindinės plokštės tikrai palaikys ir naujesnius procesorius. Jų tikimasi sulaukti 2018 metų pirmame ketvirtyje. Atnaujinti procesoriai bus gaminami naudojant pažangesnę 12 nm litografiją. Manoma, kad naujieji „Ryzen“ turės kiek didesnį dažnį, tuo pačiu ir dar geresnį energetinį efektyvumą.

3 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Nors nesidomėjau, bet kuo realiai skirsis 300 nuo 400 mobo?
    Jos vis vien palaikys tik ateinančios kartos CPU ZEN 2 core, ar yra kokia nors info del 400, kad palaikys ir zen 3 ?

    ———————————————————————————————–

    Šiuo momentu yra tokia dilema, ar pirkti 300 mobo + zen, ir paskui atsinaujinti i zen 2 core.
    Ar geriau palaukti 400 ir tada pirkti zen or zen 2, su ateities galimybe prasiplesti i zen 3 ?

    Nes jeigu 400 mobo, nepalaikys zen 3, tai nematau prasmes visiškai aš situ motininiu. Aisku gal ram, supportas ar kiti smulkesni niuansai bus ištaisyti, bet tai nera svarbiausia.

    • kernel_panikuoja parašė:

      Apie 400 serija kolkas nieko nezinoma. Jeigu reikia PC dabar, pirk esama Ryzen su 300 serija. Jeigu PC nereikia dabar, palauk pora menesiu, paziuresi kas gero bus tas Ryzen refresh’as ir 400 serija, ir tada nuspresi, ka imti.

  2. BC00 parašė:

    Manoma, kad 400 serija geriau draugaus su aukšto dažnio atmintimi, bet kokie čipsetai kokias Zen generacijas palaikys neaišku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.