„SuperNOVA“ – iki šiol niekur nematyto sumanumo „EVGA“ įrankis maitinimo šaltiniams

Amerikiečių gamintojas, "EVGA", demonstruoja savo išmanumą ne tik gamindamas vaizdo plokštes, bet ir maitinimo šaltinių srityje, o kalbant dar tiksliau, kurdamas neįtikėtino funkcionalumo programinę įrangą pastariesiems gaminiams.

"SuperNOVA" – taip vadinamas gamintojo stebuklas, kol kas skirtas tik naujajam "EVGA" 1500 W galingumo maitinimo blokui. Šis įrankis ne tik leis stebėti PSU ventiliatoriaus apsukas, bet ir tiekiamos elektros sąnaudas, efektyvumą bei įtampas. Maža to, spartintojams šis įrankis suteiks galimybę į tam tikrą PC komponentą "pasiųsti" daugiau amperų.

Tokios "EVGA" išdaigos, perkeltine prasme, leidžia teigti, jog paspartinti įmanoma ir sistemos maitinimo šaltinį. Kas nenorėtų turėti tokį PSU ir programinio įrankio duetą, kuris leistų kaitalioti įtampos linijų skaičių ar "nusiųsti" papildomą kiekį srovės į vaizdo plokštę?

4 Komentarai

  1. tomaxsas parašė:

    pataisyk jei klįstu, bet daugiau srovės nei reikia tu nepasiųsi… nebent būtų trūkumas

  2. BC00 parašė:

    Kartu su "SuperNOVA" ir "EVGA" 1500 W PSU turėtų išeit pasiųst, tik tiek, kad nauda teorinė šiuo atveju. Komponentas pasiims tiek, kiek jam reikia.

  3. tomaxsas parašė:

    ką aš ir sakau, jei vaizdo plokštei reikia 30A ji ir ims 30A o maitblokis gali ir 100A galėt duot bet tiek nereikia, taigi nematau čia nieko įspūdingo apart to kad jei tarkim PCI-E linijoje trūkumas srovės ją galima būtų didinti, bet vėlgi gi dažnaiusiai PSU turi vieną 12V liniją…

  4. donaciuxx parašė:

    speju tas 1500w maitblokis bus dual rail todel ir softa padare tam. tarkim rail V1 turi 50A ir aptarnauja CPU bei visa kita isskyrus VGA. rail V2 yra 70A ir aptarnauja tik VGA. jei mazai tu amperu belekam pvz hdd, cpu ar vga tai kaip supratau galima rankiniu budu siuntinet amperus is abieju liniju. istikruju tai geras dalykas bet realiai nereikalingas. cia nebent jungs kazkas ne 4 vaizdo plokstes o daugiau, jau ne crosfire ir ne sli 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.