Susipažinkite su „P1“ monitorių serija

AOC praneša apie naują, stilingą ir funkcionalų verslas verslui (B2B) asortimentą: 

susipažinkite su P1“ monitorių serija

 

Amsterdamas, 2018 m. kovo 13 d. – monitorių bendrovė AOC praneša apie ilgai lauktus, į verslą orientuotos 75-osios serijos įpėdinius, P1 serijos monitorius, skirtus pagrindinėms verslo sritims. Dydžiu svyruodami nuo 21.5 colių iki 27 colių, su IPS, TN ar MVA panelėmis, turėdami visiškai reguliuojamą, ergonomišką stovą ir plataus pasirinkimo prieigą, įskaitant dabartinius (HDMI, DisplayPort) ir senuosius (DVI, VGA) įvesčių standartus, P1 serijos monitoriai yra visiškai sertifikuoti pagal Energy Star 7EPEAT Gold irTCO Displays 7 sertifikavimo sistemas.

 

Visiškai atnaujintą verslas verslui“ (B2B) asortimentą, P1 serijos monitorius, bus galima įsigyti nuo 2018 m. gegužės.

 

Grakštus dizainas ir daugybė konfigūracijų
„P1“ serija apjungia naujausias monitorių technologijas su nauju ir praktišku dizainu, siūlydama platų funkcijų pasirinkimą.

 

Verslo aplinka gali būti chaotiška, kuomet visiškai nauja įranga derinama su dešimtmečio senumo įrenginiais. „P1“ serijos monitoriai turi visas įprastines monitorių įvestis, senuosius VGA ir DVI standartus, ir dabartines „DisplayPort“ (versija 1.2) ir HDMI jungtis. Ar tai būtų senas nešiojamas kompiuteris, turintis tik VGA išvestį, ar naujas stalinis kompiuteris su daugybe „DisplayPort“ išvesčių, „P1“ serija yra parengta priimti monitoriaus signalus iš įvairių šaltinių.

 

Universalumas tuo nesibaigia. Daugelis išorinių įrenginių ant darbo stalo gali būti jungiami tiesiogiai į monitorių per šone įmontuotą USB 3.0 koncentratorių (modeliuose „22P1“, „24P1“, „X24P1“, „27P1“, „Q27P1“), naudojant lengvai pasiekiamus prievadus. Taip pat, dėl pačiame stove sukonstruoto kabelių valdymo sprendimo, „P1“ serija padeda pasiekti daugiau tvarkos ant darbo stalo.

 

Ergonomika ir akių sveikata
Daug valandų, praleistų priešais monitorių, gali pakenkti žmogui, jeigu nėra atsižvelgiama į tam tikrus aspektus, kaip ergonomika ir akių sveikata. Laimei, „P1“ serijos monitoriai turi visiškai ergonomišką AOC stovą, kuris yra labai lankstus, su 130 mm (21,5 colių monitoriuose) arba 150 mm (23,8 colių dydžio monitoriuose) aukščio reguliavimo, nuo -175° iki +175° pasukimo, nuo  -5° iki +35° pakreipimo galimybėmis.  90° pasukimo, keičiant ašį, funkcija taip pat labai naudinga teksto ar puslapio redagavimui, programavimui ir panašiems vertikaliesiems formatams. Nors šie daugiafunkciniai stovai užtikrina geriausią laikyseną dirbant, tačiau, norint, monitorių galima lengvai pritvirtinti ar nuimti nuo stovo, paspaudus tik vieną mygtuką („Easy Assembly“), ir pritvirtinti prie atskiro VESA montavimo laikiklio. 

 

Siekiant sušvelninti krūvį, tenkantį naudotojo akims, „P1“ serijos monitoriai turi „Flicker-free“ technologiją, kuri reguliuoja foninį apšvietimą, naudodama DC (nuolatinės srovės) sistemą, vietoje PWM (impulso pločio moduliacijos), ir „Lowblue Light“ režimą, sumažinantį potencialiai žalingus mėlynos šviesos bangos ilgio komponentus.

 

Specifikacijos kiekvienam poreikiui
„P1“ serija patenkina visus poreikius, apimdama beveik kiekvienos verslo srities reikalavimus.

 

Bazinis, grynai pradinis, modelis „22P1D“ turi 21,5 colių dydžio, „Full HD“ raiškos TN ekrano panelę. Būdamas vieninteliu „P1“ serijos modeliu „be privalumų“, „22P1D“ neturi „DisplayPort“ ir USB 3.0 jungčių, bet turi įmontuotus garsiakalbius ir visiškai ergonomišką stovą su 130 mm aukščio reguliavimo galimybe.

 

Antrasis, 21.5 colių dydžio, modelis „22P1“ gali pasigirti „Full HD“ raiškos MVA ekrano panele, turinčia patobulintą kontrasto santykį ir platesnius žiūrėjimo kampus. Ergonomiškas stovas turi tą pačią 130 mm aukščio reguliavimo galimybę, kaip ir jo brolis „22P1D“, bet taip pat turi ir visas šias „P1“ serijos funkcijas: įmontuotą USB 3.0 koncentratorių, garsiakalbius ir visą spektrą įvesčių, įskaitant „DisplayPort“ prievado versiją 1.2.

 

Vidutinis, 23.8 colių dydžio, modelis „24P1“ puikuojasi tiksliai spalvas atkuriančia 1920×1080 pikselių, „Full HD“ raiškos IPS ekrano panele. Dėl panelės tipo, pasiekiamas itin elegantiškai atrodantis, trijose pusėse berėmis dizainas, kuris leidžia kurti vientisas daugiaekranes aplinkas. Lankstus šio didesnio monitoriaus stovas turi dar daugiau aukščio reguliavimo laisvės, net iki 150 mm. Kai kuriose įmonėse monitoriai, turintys 16:10 formato santykį, yra labiau tinkami, nei 16:9 monitoriai. „X24P1“ modelis gali pasigirti būtent tokia 1920×1200 pikselių raiškos, 16:10 formato IPS ekrano panele, su tokiu pat trijose pusėse berėmiu dizainu. Dėl didesnio vertikalaus ekrano, šis modelis labiau tinka produktyvumo užduotims (skaičiuoklėms, dokumentų redagavimui).

 

Didesnei ekrano erdvei, „27P1“ modelis turi 27 colių dydžio, „Full HD“ (1920×1080 pikselių) raiškos IPS ekraną, o serijos flagmanas yra „Q27P1“ modelis su tokio pat dydžio, krištolo skaidrumo QHD (2560×1440 pikselių) raiškos IPS ekranu. Abu monitoriai turi visiškai lanksčius stovus su 150 mm aukščio reguliavimo galimybe.

 

Planuojama, kad 21,5 colių dydžio „P1“ serijos monitorius „22P1D“ ir „22P1“ bus galima įsigyti 2018 m. gegužę, atitinkamai už 159 EUR ir 189 EUR. Likusių „P1“ serijos modelių tikimasi 2018 m. birželį. Šių monitorių rekomenduojamos kainos sekančios: už „24P1“ reikės sumokėti 209 EUR, „X24P1“ kainuos 279 EUR, „27P1“ įvertintas 299 EUR, o „Q27P1“ kainuos 349 EUR.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.