Swiftech efektyvūs aušinimo sprendimai GTX 480 ir GTX 470

Kompanija Swiftech, kuri specializuojasi aušinimo sprendimuose, šią savaitę pristatė naujus aušinimo rinkinius ypač daug kaistančioms, tačiau palyginti galingoms nVidia GeForce GTX 480 ir GTX 470 vaizdo plokštėms.

Naujieji aušinimo sprendimai yra pagrįsti Swiftech dar šių metų balandį išleisto MCW80 aušinimo skysčiu bloko pagrindu. Produktą sudaro aušinimo blokas ir aliuminis radiatorius. Kaip žinia, šis skysčiu aušinimas sprendimas turėtų būti ypač tylus ir padėti žymiai efektyviau aušinti šiuos galiūnus, nei standartinis oru pagrįstas aušinimas.

Pasak Swiftech, jos sprendimas yra geresnis nei konkurentų, kurie siūlo visą plokštės uždengimą visu aušinimo skysčiu bloku. Kompanija paaiškino, kad blokas aušina tik grafinį lustą ir jį patenka mažiau karščio. Visą likusią dalį aušiną radiatorius ant kurio dar galima uždėti ir 80mm ventiliatorių, kuris padės geriau aušinti atmintį ir kitus likusius komponentus.

Šis sprendimas nors ir nėra pigus, nes kainuoja 100 JAV dolerių, tačiau GTX 470 ir GTX 480 vaizdo plokštėms leis veikti tyliau ir vėsiau, o technikos entuziastai galės kiek labiau paspartinti savo turimas vaizdo plokštėms. Nieko keisto, kad šis sprendimas yra būtent nutaikytas į juos, tad minėta kaina už aušinimo sprendimą nėra jau tokia milžiniška būtent jiems.




2 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    cia tas pats kaip v8 varikli ideti i koki smarta, ir poto papildomai pinigus kisti kebului sutvirtinti 😀

  2. dzapie parašė:

    butu tas pats, jei smarta gamintu su v8 varikliu ir nesutvirtintu kebulu gamyklose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.