„Team Vitality“ praneša apie bendradarbiavimą su „Philips Monitors“ – pastaroji rems jos FIFA komandą

„Team Vitality“ praneša apie bendradarbiavimą su „Philips Monitors“ – pastaroji rems jos FIFA komandą

MMD sustiprino savo eSporto veiklą užmegzdama „Team Vitality“ ir „Philips Monitors“ partnerystę. Pirmaujantis technologijų prekės ženklas tapo išskirtiniu organizacijos FIFA komandos rėmėju.

2021 m. sausio 25 d. Paryžius. Pasaulinė eSporto organizacija „Team Vitality“ džiugiai praneša apie bendradarbiavimą su MMD, lyderiaujančia monitorių specialiste ir „Philips Monitors“ prekės ženklo licencijos partnere. „Philips Monitors“ rems „Team Vitality“ FIFA komandą, kuri žais išimtinai su aukščiausios klasės gaminių serija „Philips Momentum“. „Philips Monitors“ ženkliukas bus ant FIFA komandos oficialių marškinėlių ir partnerės glaudžiai bendradarbiaus kurdamos specialų turinį ir unikalų pasakojimą.

„Team Vitality“

„Philips Momentum“ produktai specialiai sukurti, kad sustiprintų profesionalių žaidėjų patirtį ir padėtų „Team Vitality“ FIFA komandai perkelti savo žaidimą į kitą lygį. „Philips Momentum“ produktus taip pat gaus organizacijos turinio kūrėjai ir jie bus pristatyti į „V.Hive“, modernią „Team Vitality“ būstinę, įsikūrusią Paryžiaus centre.

„Team Vitality“ FIFA komandai priklauso vieni didžiausių ir geriausių talentų, tarp jų – Dylan „Dylo“ Gozuacik ir Corentin „RocKy“ Chevrey. Komandos treneris yra senas „Team Vitality“ narys Brian „Brian“ Savary, čempionas ir buvęs profesionalus žaidėjas, šiuo metu treniruojantis Prancūzijos nacionalinę komandą. Nuo jos įkūrimo 2013 metais „Team Vitality“ tapo visame pasaulyje pripažintu prekės ženklu, kurio daugiau nei 40 žaidėjų ir komandų yra pelnę didžiausių eSporto titulų. „Philips Monitors“ prisijungia prie augančio „Team Vitality“ partnerių sąrašo.

„Labai džiaugiamės bendradarbiaudami su „Philips Monitors“, kad sukurtume profesionaliausią aplinką mūsų FIFA žaidėjams. Puiku, kad dirbsime su partneriu, galinčiu mūsų komandai teikti geriausią puikių savybių įrangą, užtikrinančią gebėjimą žaisti aukščiausiame lygyje. „Team Vitality“ jau seniai dalyvauja FIFA ir žengdami į 2021-uosius džiaugiamės, kad mus palaikys toks partneris kaip „Philips Monitors“, – pasakojo „Team Vitality“ prezidentas ir vienas iš įkūrėjų Fabien „Neo“ Devide.

MMD rinkodaros ir verslo vadybos direktoriaus Stefan Sommer

MMD rinkodaros ir verslo vadybos direktoriaus Stefan Sommer komentaras „Philips Monitors“ vardu: „Džiaugiamės galėdami pranešti, kad suvienijome jėgas su „Team Vitality“ ir padėsime jai žymiai pagerinti žaidimo rezultatus. FIFA komanda didžiuojasi puikia istorija, tad norime su jais bendradarbiauti ir prisidėti prie dar sėkmingesnės ateities. Ne tik „Team Vitality“ FIFA žaidėjams, bet ir „V.Hive“ būstinei teikdami žaidimams konsolėmis pritaikytus „Philips Momentum“ serijos monitorius galime užtikrinti patobulintą mokymo aplinką.“

Apie „Team Vitality“
Pasaulinė eSporto organizacija „Team Vitality“ užsiima eSporto profesionalų kompetencijos tobulinimu ir naujos kartos kūrimu. Geriausių pasaulyje žaidėjų, besivaržančių septyniuose žaidimuose, turinti „Team Vitality“ yra viena iš dešimties komandų, dalyvaujančių „League of Legends“ Europos čempionate, žiūrimiausioje Europos eSporto lygoje. „Team Vitality“, visame pasaulyje pripažintą gyvenimo būdo ir pramogų prekės ženklą, ir jo žaidėjus socialiniuose tinkluose seka daugiau nei 20 milijonų žmonių, ir jie gali pasigirti tokiais pramonėje pirmaujančiais partneriais kaip „adidas“ ir „Orange“.

2013 metais „Team Vitality“ įkūrė Nicolas Maurer ir Fabien Devide. Šiuo metu organizacijos būstinė įsikūrusi Paryžiaus centre, moderniame eSporto komplekse „V.Hive“. Jos žaidėjai treniruojasi patalpoje „V.Performance“, įsikūrusioje nacionaliniame Prancūzijos stadione „Stade de France“. 2020-aisiais „Team Vitality“ persikėlė į Aziją – savo veiklą pradėjo vykdyti Mumbajuje, Indijoje.

Sužinokite daugiau https://vitality.gg/en/ ir sekite „Team Vitality“ socialiniuose tinkluose:

„Instagram“: www.instagram.com/teamvitality
„Facebook“: www.facebook.com/teamvitality/
„Twitter“: www.twitter.com/TeamVitality
„TikTok“: www.tiktok.com/@teamvitality
„Twitch“: www.twitch.tv/team/vitality
„YouTube“: www.youtube.com/Team_Vitality

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.