Technews.lt momentinis konkursas! (Laimėtojai!)

Technews.lt atsinaujinimo proga, mes Jums siūlome konkursą, kuriame sudalyvauti yra labai paprasta – sugaišite tik kelias akimirkas. O bandyti laimę yra verta, nes įsteigti prizai tikrai pavers Jūsų išvykas ir ilgesnes keliones kur kas patogesnėmis. Šio trumpo konkurso metu mes atiduodame Arctic C1 ir C2 universalius pakrovėjus USB prietaisams. Tai reiškia, kad galėsite be vargo krauti savo grotuvą ar kitą prietaisą, kuriam įprastai yra reikalingas kompiuteris. Be to, abu įrenginiai turi praktiškai visų pasaulio elektros kištukų adapterius, todėl leis išvengti nepatogumų keliaujant (kad ir aplink pasaulį).



Konkurso sąlygos – tapti Technews.lt Facebook puslapio fanais ir pasidalinti naujiena apie konkursą savo sienoje (spustelti share). Svarbu įvykdyti abi sąlygas, nes iš pasidalinusių naujiena burtų keliu išrinkti laimėtojai konkurso pabaigos metu turės būti Technews.lt puslapio fanais.

Konkursas tęsis iki vasario 6 d. 23:00.

Sėkmės!

Sveikiname Liną Petrauską, laimėjusį C1, ir Arūną Bogušą, kuris laimėjo C2! Ačiū tiems, kurie dalyvavo!

37 Komentarai

  1. Crunk parašė:

    jau dalyvauju 🙂

  2. nemesis parašė:

    Nedalyvauju ir nedalyvausiu nes:
    1. Neturiu facebook, o facebook neturintys čia kaip supratau yra "ne lygis".
    2. Tai apskritai ne konkursas, o darbas spameriu. Tik tiek kad už darbą atlygį gaus tik laimingasis.
    3. Dalyvaudamas šitam konkurse jausčiausi kaip kekšė. Kam man parsidavinėti, eiti į fanus dėl to, kad kažkas siūlo kažką, o ne dėl to jog iš tikro noriu?

  3. alonzo2 parašė:

    Sveika kritika gerai, jis kiek ir atsimenu visada nepatenkintas 🙂

  4. SB parašė:

    alonzo2>Visad visu patenkintu niekad nebus. Nebuvo ju mano laikais, nebus ir dabar.

  5. proekspertas parašė:

    AS tai pat pasidalinau 😉

  6. niceone parašė:

    Dėjau ant facebook’o

  7. Wicked Akuba parašė:

    Facebook mum reikalingas kaip antra svarbi erdvė komunikacijai, tie, kas nesinaudoja, neliūdėkit – bus konkursų ir Jums.

  8. Crunk parašė:

    nenorit nedalyvaukit mum didesnis šansas laimėti bus 😀

  9. MariusK parašė:

    Nedalyvausiu.

    1. Nekenčiu fuckbooko dėl visų jo nesąmonių, sekimo ir t.t.
    2. Nekenčiu (šiek tiek mažiau) visų, kurie per tokias akcijas bruka fuckbooką neišmanėliams.
    3. Man tie daiktai nereikalingi. Gavęs vistiek parduočiau.

    Normalioj, išsilavinusioj ir mąstančioj visuomenėj tokie fuckbookai būtų pasmerkti išnykimui.

  10. MariusK parašė:

    Palaikau nemesis, o Wicked Akuba maniau yra gudresnis… Nuvylei.

  11. ZigZag parašė:

    Nelabai suprantu, iš kur čia toks pasipiktinimas. Juk sako, kas nemėgstat facebook, bus ir Jums konkursų, šį kartą padarėm tokį, bus toks.

  12. Crunk parašė:

    kuom tas facebookas jum nepatinka ? 😀

  13. Fostil parašė:

    Crunk to paties galim ir taves paklausti, kuom tau tas fb patinka? Man tai niekuom jis nepatinka ir nematau prasmes ji pamegti. Viena is priezasciu kodel nemegstu fb, tai butent del tokiu konkursu, kur per prievarta kisa ji.

  14. tarciokk parašė:

    Nestumkit jus taip ant to facebook, geras dalykas rasti senus pazystamus, suzinoti apie ivairius renginius, susirasyti. Nebutina gi jame nolife’int 🙂

  15. nemesis parašė:

    tarciokk bet nebūtina jį ir apskritai turėti 🙂

    O apskritai apie facebooką mano nuomonė: tai per didelis išpūstas burbulas. Jūs žinot kokia dabar jo "deklaruojama" $ vertė? Realiai jo vertė šimtus kartų mažesnė. O dabar pagalvokit kas už tą "deklaruojamą" kosminę vertę moka. Atsakymas kad mokam mes visi – tiek jį naudojantys, tiek nenaudojantys, nes pinigiai pas mus iš niekur neatsiranda ir niekur nedingsta.

  16. Maariux parašė:

    nemesis,
    Kas dėl pinigų (žiūrint plačiąja prasme) tai patikėk, jie neretai atsiranda iš niekur :)..o ir dingsta kartais nežinia kur.

    Grįžtant prie fb, tai suprantamas TN noras būti labiau matomiems. Tam ir yra marketingas.
    Aš palaikyčiau idėją TN įsidėti į RSS. Bent nauda būtų pačiam vartotojui.
    Dabar gi, fb yra daugiau reklaminis brukalas. Pati jų sistema mano akimis atrodo chaotiška. Stengiuosi atsisakyti ir nepriimti jokių linkų, nes tie patys linkai aktyvuoja kitus ir nepastebi kaip užsiteršia tavo erdvė įvairiomis reklamomis.
    Reziumė: užterštam fb – ne.
    Kita vertus, niekas nedraudžia konkursui įstoti į fb,o jam pasibaigus išstoti. Ką manau kai kurie ir pritaikys.

  17. ironvolf parašė:

    Visam internete pilna mėšlo ir gerų dalykų, reikia tik mokėt atsirinkt. Tas pats ir su fb.

  18. Pasisiauses parašė:

    Kažkas žmogui su galva turi būti negerai, jei jis dar sugeba taip supykti/įsižeisti dėl kažkokio feisbuko…
    Nepatatinka – nenaudokit.

  19. nemesis parašė:

    Maariux -> taip pinigai kartais atsiranda ir kartais dingsta nežinia iš kur. Bet esmė kad dingsta iš tokių kaip aš ir tu, o atsiranda paprastai pas tuos kas jų ir taip neskaičiuoja.

    irenvolf -> Taip teisybę sakai. Tai kaikurie žmonės sąmoningai facebook atsirenka kaip blogį, kiti jį priima kaip gėrį ir viskas čia gerai. Bet vertimas atidirbti kažkieno labui už loterijos bilietą man vistiek nepriimtinas.

    Pasišiaušęs nežinau ką tu čia laikai įsižeidusiu ar supykusiu ir tai nesvarbu. O apskritai aš pasirinkau poziciją nenaudoti, esu tuo patenkintas ir sakau kad dėl kokurso ar dėl to kad kažkam reikia kad aš naudočiau tikrai naudoti nepradėsiu.

    O apskritai kokybės požiūriu nemanot technews kad tie vartotojai kurie turi facebook ir yra jūsų tikrieji sekėjai facebooke jau padarė tai ko jūs dabar prašote? Jūsų tikslas facebooke turėti pirktus sekėjus? Kurie kaip sako Mariuxxx paseks, o po to išspirs kaip nelaimėjusį teleloto bilietą? O gal pamirš ir neišspirs ar ne taip? Taip, čia skaitosi marketingas.

  20. ZigZag parašė:

    Nemesis, gerai, supratom, kad nedalyvausi šiame konkurse ir nemėgsti facebook. Lauksim kitame konkurse.

  21. crooked parašė:

    joks cia ne konkursas, o reklama nuolatiniu lankytoju saskaita… fuck facebook…

  22. jtd parašė:

    ko jus pristojot, daro bizni, na ir gerai, cia ne labdara

  23. ZigZag parašė:

    Na tai paprasčiausiai, kas nenori, tas nedalyvauja, kokios bėdos?

  24. PhaNtoM parašė:

    Rimtai, kartais jau darosi juokinga jūsų pezalus skaityt. Nesinaudoji, nedalyvauji, tai ir tyli, o jei jau pasisakei, tai ir užtenka, supratom, kad prieš FB esat, niekas dėl to jūsų nesmerkia, tad prašom ir iš savo pusės akmenų nesvaidyt. O kas dėl pačio FB, kodėl reiktų jo nenaudot, jeigu randame naudingų dalykų, simple as that. 🙂 Peace.

  25. Kiewliszki parašė:

    Dėsiu ir aš kritikos, gal tik kiek konstruktyvesnės. Kai sužinojau apie pokyčius Technews, nudžiugau. Tačiau šis konkursas yra didelė klaida. Kodėl?

    Tokia reklama FB share’ų pagalba yra oficialiai uždrausta pačio Feisbuko. Tai reiškia, kad bet kas, jei jam ne pofik (konkurentas, pvz), gali paskųsti TN tinklapį FB adminam, ir puslapis arba gaus įspėjimą, arba tiesiog bus ištrintas. Taip bus prarasti TIKRI 400 gerbėjų, o dabar rizikuojama dėl burbulinių 1k, kurie bus, konkursui ale pasisekus (nors jau dabar matos kad čia pravalas). Kodėl burbuliniai?

    Like’intojų rinkimas FB puslapyje Share pagalba daromas arba dėl to, kad paskui tą puslapį spamint, arba ieškant naujų dalyvių, unikalių IP, kurie pamėgs puslapį. Marketingo požiūriu ji gal dar kažkiek naudinga tinklapiam, kurie rašo apie viską, kas įdomu bukai liaudžiai (didesnė tikimybė tą naują pagaut). Su TN taip nėra. Gan siaura rašymo niša sudomins vos kas ~50’dešimtą, ir to geriausiu atveju. Dažniausiai tai bukai pašarinama ir laukiama prizo. Kuris dabar nėra viliojantis, ir net tie trokštami burbuliniai nesharina nieko.

    Taigi, dabar turėsime kelis naujus unikalius, max 1% naujo srauto, paaukoję nemažą dalį vardo gerumo (nes taip reklamuojasi dažniausiai šūdatinkliai) pigios ir draudžiamos reklamos sąskaita. Ar tai apsimoka :)?

  26. Wicked Akuba parašė:

    Ačiū už kritiką, tai tebuvo mažytis pabandymas, ieškant kelių, kaip pritraukti daugiau lankytojų. Būtinai atsižvelgsime į visus pastebėjimus ir bandysime rasti originalesnių būdų rengti konkursus. Kaip jau ir minėjau, šiuo atveju mūsų tikslas buvo atgaivinti Technews puslapį Facebooke – tik įsibegėjame darbuose, tad šis sprendimas toli gražu ne pats geriausias.

  27. Krekeris parašė:

    Prisimenu, kai aš laimėjau TN konkursą, tai jau antrus metus prizas keliauja pas mane. 🙂

  28. Crunk parašė:

    krekeris dėkok sb 😀

  29. Wicked Akuba parašė:

    Krekeri, parašyk man dėl šito reikalo į PM. Nors ir ne mūsų komandos čia privirta košė, bet mėginsim kad ir simboliškai atsipirkt…

  30. SB parašė:

    Crunk>Nedekokit, nereikia, ir taip jau padėkų daugybe gavau.

  31. MariusK parašė:

    Pikčiausia gal net ne pats fuckbookas, bet tai, kad jį bruka per visokias akcijas-atrakcijas. Šlykštu. Tai tarsi reklama, spamas. O mes visi puikiai žinom, kaip nekenčiam reklamų.

    Pasisiauses. Taip, man negerai su galva. Kodėl? Todėl, kad esu lietuvis, gyvenu Lietuvoj, Kubilius vagis, esu piktas ir dar nesuradau durų rankenos, su kuria galėčiau nusišaut.

  32. SB parašė:

    MariusK>Oi, tik nereikia čia Kubiliaus kišt. Jei ne jis, sedėtumėm su TVF paskolom ir ne šiaip kokioj skylėj, kuri yra dabar, bet šik**skylėje. Nebūk dar vienas miestietis/kaimietis (aš jau nebematau skirtumo tarp jų), kuris išvis niekuo nesidomi, o kaltina valdžia, kuri neturi kito pasirinkimo. Pažiūrėk kas Graikijoje ar Italijoje darosi ir pažvelgt į mūsų turimą skolą pagal BVP. Juokas mane ima iš tokių palyginimų.

  33. MariusK parašė:

    Kubilius tik tarp kitko. Populiaru dabar jį dėl visko kaltint… 🙂

  34. djtorrent parašė:

    Be Kubiliaus butu kaip Graikams 😀

  35. daimonass parašė:

    MariusK -> Ir kas is to ? Bijai, kad tave paviesins kaip vagi ? xDDD

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.