Tegu jūsų „naujieji darbo metai“ dėl „Philips“ monitorių tampa pačiais produktyviausiais 

• „Philips“ monitoriai leidžia visų sričių profesionalams optimizuoti jų produktyvumą 

• Naujausi „Philips“ monitoriai siūlo patogumą, našumą, jungčių galimybes ir dar daugiau

• Platus funkcijų ir pasirinkčių spektras užtikrina, kad kiekvienas kažką atras sau

2018 m. rugsėjo 28 d.  MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, siūlo profesionaliems naudotojams daugybę monitorių, kurie padeda efektyviai dirbti ir didinti našumą. Nesvarbu, ar tai būtų dizaineriai ar architektai, filmų montuotojai ar fotografai, vadovai ar buhalteriai, šiuo metų laiku visi vėl grįžo prie darbų, todėl tai yra idealus metas atrasti sprendimus, skirtus visų sričių specialistams. Nuo aukštos kokybės vaizdų iki lengvo prijungimo, nuo išmanaus patogumo iki patobulinto universalumo, – „Philips“ monitoriai turi kiekvienam, ką pasiūlyti.

 

Pagrindinės funkcijos, skirtos optimaliam produktyvumui

Bet kuris profesionalas, kuriam nuolat reikia spalvų tikslumo ir pastovaus ryškumo lygio įvertins „Philips 243V7QJABF“ monitorių. Tai yra tobulas universalus monitorius, siūlantis ryškius, aiškius vaizdus per visą ekraną, nuo krašto iki krašto. Jo 24 colių IPS LED ekrano panelė suteikia itin plačius peržiūros kampus ir nepaprastą vaizdo aiškumą, o jo 16:9 „Full HD“ ekranas užtikrina puikią vaizdo kokybę, atkurdamas kiekvieną detalę ir perteikdamas tikroviškus vaizdus. Šis monitorius taip pat turi daugybę našumą didinančių funkcijų, pavyzdžiui, „Flicker-Free“ technologiją ir „LowBlue Mode“ režimą, kad apsaugotų akis, „EasyRead“ režimą, skirtą skaitymo tarsi iš popieriaus lapo potyriui ir dar daugiau.

 

Atradus „Philips 243S5LHMB“ monitorių, profesionalams, ieškantiems monitorių, turinčių visas pagrindines funkcijas, skirtas efektyviam darbui ir maksimaliam produktyvumui, nebereikia daugiau ieškoti. Šis monitorius turi 16:9„Full HD“ ekraną, užtikrinantį detalius vaizdus, LED technologiją, atkuriančią ryškias spalvas ir „SmartContrast“ funkciją, pasižyminčią patogiu „Economy“ režimu. „243S5LHMB“ monitorius dėl „SmartErgoBase“ stovo leidžia nustatyti naudotojui patogią ir ergonomišką padėtį, kad padėtų palengvinti fizinį krūvį ilgos darbo dienos metu, o jo kompaktiškas erdvę tausojantis dizainas ir „VESA“ laikiklis, leidžia monitorių patalpinti į pačias taupiausias biuro erdves.

 

Aukščiausios kokybės funkcijos, skirtos didesniam našumui

Kuomet šie „V“ ir „S“ serijų modeliai suteikia pagrindus, kurių reikia profesionalams, didinant našumą, „Philips“ monitoriai taip pat siūlo platų aukščiausios klasės sprendimų pasirinkimą, ieškantiems papildomo profesionalaus pranašumo. Tarp šių monitorių yra „Philips 272B8QJEB“ ir „Philips 221B8LJEB“ modeliai. „272B8QJEB“ monitorius siūlo specialistams viską, ko reikia, norint geriausiai atlikti savo darbą. Šis 27 colių monitorius pasižymi„Crystalclear“ vaizdais dėl „Quad HD“ aukštos kokybės ekrano panelių su didelio tankio pikselių kiekiu, dėl kurio vaizdai ir grafika atgyja. Šis „Philips“ monitorius tikrai puikiai veikia, naudojant jį profesionaliems tikslams, kaip darbui su „CAD-CAM“ programine įranga, 3D grafika, ar sudėtingomis skaičiuoklėmis.

Savo ruožtu „Philips 221B8LJEB“ monitorius turi patobulintą „Full HD“ 1920 x 1080 raišką, užtikrinančią aiškų detalumą, aukštą ryškumo lygį, išskirtinį kontrastą ir realias spalvas, kuriančias tikrovišką vaizdą, kurį dinamiškai optimizuoja „SmartImage“ technologija. Ekologiniu požiūriu, papildomos naudos suteikia šio monitoriaus tvarus, ekologiškas dizainas, sertifikuotas „TCO Edge“ sertifikatu dėl gamyboje naudojamos žaliavos, kurią sudaro 85% perdirbto plastiko, o taip pat pasižymintis nuliniu sunaudojamos energijos kiekiu dėl nulio vatų visiško išjungimo jungiklio.

 

Geresnės jungčių galimybės, skirtos papildomam patogumui

Šiandienos profesionalai yra, kaip niekada, judūs. Būtinybė atlikti kelias užduotis vienu metu tapo standartiniu jų darbo dienos bruožu. „Philips“ monitoriai su USB-C išplėstųjų jungčių sistema yra būtent tai, ko šiems profesionalams reikia, norint maksimaliai padidinti turimą potencialą ir maksimaliai išnaudoti turimą laiką. „Philips 272B7QUPBEB“ monitorius su „Crystalclear“ QHD 2560 x 1440 raiška apjungia akinančius vaizdus ekrane siaurais rėmeliais ir tvarų ekologišką dizainą su patogia ir paprasta USB-C išplėstųjų jungčių sistema, o „Philips 328P6VUBREB“ monitorius, kuris netrukus bus paleistas į prekybą, atkuria ryškius, aiškius „UltraClear 4K UHD“vaizdus, kurie yra dar labiau patobulinti dėka aukšto dinaminio diapazono (HDR) ir 10-bit IPS technologijos. Abiejuose modeliuose naudojama USB-C technologija, skirta saugiam ryšiui, nešiojamojo kompiuterio maitinimui ir įkrovimui tuo pačiu metu, USB 3.1 didelės spartos duomenų perdavimui ir įmontuoto „RJ-45″ eterneto ryšiui, užtikrinančiam duomenų saugumą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.