Teigiama, jog iPhone 5 buvo iš tiesų sukurtas

Šiuo metu teigiama, jog ilgą laiką sklandę gandai apie Apple iPhone 5 išmanųjį telefoną, kuris galų galiausiai taip ir nepasirodė, buvo visiškai pagrįsti. Jei tikėti šios savaitės pranešimais, iPhone 5 nepasirodė dėl to, jog to nenorėjo S. Jobsas.

Nurodoma, jog dar likus kiek daugiau nei trims mėnesiams iki iPhone 4S pasirodymo Apple inžinieriai S. Jobsui ir kitiems svarbiems asmenims pateikė iPhone 5 prototipą, tačiau pastaruoju nebuvo patenkintas pats S. Jobsas. Jam nepatiko naujasis dizainas ir didesnis išmaniojo telefono ekranas.

Mes tuo tarpu galime priminti, jog iPhone 5, pasak įvairių pranešimų, turėjo turėti kiek didesnį ekraną, dviejų branduolių procesorių, geresnę anteną, kiek modifikuotą dizainą ir fizinį namų mygtuką pakeistą prisilietimui jautriu, kaip ir Siri asistentą, kuris galimas ir iPhone 4S.

Tiesa atsitiko taip, kad iPhone 4S tapo vienu iš didžiausių šių metų nusivylimų, tačiau jei tikėti pranešimais, jog iPhone 5 prototipas iš tiesų egzistuoja, naująjį, naujo dizaino su didesniu ekranu Apple išmanųjį telefoną veikiausiai mes išvysime jau kitais metais.

6 Komentarai

  1. Kestas28 parašė:

    na jobso nebėra tai išvysite tikrai

  2. ironvolf parašė:

    Man įdomu kodėl senis nenorėjo didesnio ekrano… 🙂

  3. Pasisiauses parašė:

    Todėl kad didesnį ekraną naudoti viena ranka – nepatogu

  4. simple parašė:

    Ir teisingai jis pasielgė. Paskaitinėkite forumuose žmonių nuomones apie Nexus Prime – nemažai kas jo nepirks vien dėl dydžio, nors visos kitos specifikacijos kaip ir tenkintu. Aš taip pat jo laukiau, bet tik sužinojau apie ekrano dydį iš karto persigalvojau.
    Ateityje ieškosiu telefono su 3,7-4 colių ekranu, tikrai ne didesnio.

  5. ironvolf parašė:

    Dažniausiai pas aukštus žmones ir delnas būna didelis, tai tas ekranas kaip kam. Man 3,2 ant mano smarto per mažas.

  6. simple parašė:

    Na gerai, mano ūgis 188cm. Plaštaka taip pat ne iš mažųjų, bet =>4.3\" jau nepatogūs. Kokiems sniego žmonėms buvo daromi HTC Titan, Samsung Galaxy Note, ar tas pats Nexus Prime?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.