Teigiama, kad „Apple iPhone 5S” išmanusis telefonas vaizdą galės filmuoti sulėtintai

Tenka pripažinti, jog išmaniųjų telefonų kameros šiais metais yra „karštasis taškas“. „Sony“ giriasi savo galimybėmis fotografuoti po vandeniu, HTC pristatė „UltraPixel“ kamerą su 4MP raiška, o „Nokia“ su „Lumia 925” geriausiai fotografuoja esant ypač mažam apšvietimui.


Vieša paslaptis, jog šiais metais išvysime ir naująjį kompanijos „Apple“ gaminį, kuriam klijuojamas „iPhone 5S” vardas. Daugelis tikisi, kad vietoje 8MP kameros naujasis gaminys turės 13MP, bet tuo nieko nenustebinsi. Kompanija pasiryžusi žengti žingsnį į priekį.

Programinės įrangos entuziastai išnagrinėję „iOS 7” bandomąsias versijas neva „atkasė“ tai, jog naujasis „iPhone 5S” leis filmuoti 120 kadrų per sekunde sparta. Filmuojant tokia sparta, o vėliau vaizdą atkuriant labiau normalia kadrų per sekunde sparta, vaizdas atrodys sulėtintai.

Tai, vis dėlto, nebūtų kažkoks perversmas, nes savų triukų turi ir „Samsung Galaxy S IV“ bei „HTC One“, tačiau galbūt „Apple“ yra sugalvosi kažką daugiau. Tas kažkas daugiau turi atrodyti ypač puikiai, jog naujoji savybė įkvėptų papildomos gyvybės į „iPhone 5S” aparatinę įrangą. Kitu atveju sužavėti liks tik ištikimi „iPhone“ fanai, o „Apple“ rinkos dalis mažės ir toliau.

Parengta pagal:

PocketNow

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.