Telefónica atstovas žada liūdną baigtį Nokia Lumia 800

Didžiausios Ispanijoje telekomunikacijų kompanijos Telefónica atstovas pareiškė, jog visiškai neseniai pristatytas Nokia Lumia 800 išmanusis telefonas, kurį varys Windows Phone 7.5 operacinė sistema, yra tiesiog per brangus ir nesusilauks sėkmės.

„Jei Nokia iš tiesų nori didelių pardavimų ne tik Europos regione, tačiau ir už Atlanto, Jungtinėse Amerikos Valstijose, kompanija turėtų padaryti savo išmaniuosius telefonus šiek tiek konkurencingus kainos požiūriu. Konkurentų rinkoje yra labai daug.“, – teigė Simonas Lee-Smithas, Telefónica vyriausias vadybininkas.

Su juo galima sutikti. Naujasis Nokia Lumia 800, kuris pasirodys šį mėnesį, yra kompanijos Windows Phone operacine sistema pagrįstas flagmanas ir kainuos neįtikėtinus 420 eurų neįskaičius mokesčių. Reali telefono kaina gali viršyti 1600 litų, kai, sakykime, netiesioginis konkurentas Samsung Galaxy S II tekainuoja 1350 litų.

5 Komentarai

  1. Daimonas parašė:

    Nu tada jau geriau imti N9 🙂

  2. PonasKlebonas parašė:

    Tada geriau imti S2 😀

  3. Kestas28 parašė:

    Na taip, nokia kainas uzlenkia nors gamina viska ir chinoj kaip ir kiti

  4. Pasisiauses parašė:

    Viskas čia normaliai. Kadangi korpusą padarė itin kokybišką, o jį pagaminti irgi kainuoja, todėl ir kaina atitinkama…
    Gal tie, pripratę prie plastikinių Samsung\’ų to nelabai ir supranta….

  5. simple parašė:

    Kaip ir apsipratau su SGS2 plastiku (kuris nėra toks jau blogas), bet jį su malonumu iškeisčiau į Lumia JEIGU jame suktusi Android OS.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.