TEO žada spartesnį šviesolaidinį internetą nemokamai

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų tiekėja TEO nuo gegužės 16 padidins savo šviesolaidinio interneto spartą iki 300 Mb/s, o iš Lietuvos ir užsienyje esančių serverių klientai galės siųstis informaciją tokia pačia sparta.

Kaip pranešama, interneto spartą privatiems klientams TEO didins be jokių papildomų mokesčių. Nuo gegužės vidurio itin didelius reikalavimus spartai keliantiems klientams skirto plano Premium šviesolaidis sparta padidės trigubai iki 300 Mb/s, o populiariausiojo Optimalus šviesolaidis – iki 100 Mb/s.

Plano Bazinis šviesolaidis sparta padidės dvigubai iki 40 Mb/s, o nedaug internetą naudojantiems skirto Para šviesolaidis sparta sieks 10 Mb/s. Iki šiol sparčiausio, 200 Mb/s, interneto ZEBRA plano Mega klientams bus pasiūlyta galimybė naudotis planu Premium šviesolaidis ir mokėti mažiau, nei jie daro dabar.

14 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Che visai neblogai, siandien pajunge teo sviesolaidi, o po poros sav sparta padidins jau iki 100mbps. 😀 Tik pries tai reikes isigyt normalesni routeri, nes dabartinis linksys wrt54gl tik 60mbps traukia.

  2. daniukas21 parašė:

    oj oj kaip gerai 😀 siutas ima kai turi ta pati zebra, moki tiek patk kiek kiti gauni 7,5 Mb/s o pas ka sviesolaidinis 100 Mb/s 😀 ir dar kai siuntimo santykis su issiuntimo greitis skiriasi 10 kartu

  3. pekinas parašė:

    tai tau dar gerai, kiti sėdi su 2 Mb/s ir moka tiek pat, tai 50 kartu skirtumas tarp kainos ir greičio :]
    gera naujiena visiems, klientai tik laimi. Gera verslo šaka kurioje jaučiama didelė konkurencija 🙂

  4. r00lz parašė:

    Tikrai siutas ima, moku 79lt ir gaunu 10,5mbits/s

  5. SB parašė:

    Pas mane ant darbo sistemos Mikrovisata, i uzsieni 100 mbps, i Lietuva 200 mbps, moku 55 litus i menesi. Esu patenkintas.

  6. nanoWorld parašė:

    As moku 60Lt i menesi uz 4Mbps 🙂 Deja, geriau nieko nera. Teks palaukti naujesniu belaidziu technologiju, nes be TEO DSL\’o daugiau nieko nenusimato mano vietoveje.

  7. Crembo parašė:

    Būtų neblogai jeigu atvestų šviesolaidį į mano namą, bet kaip jau visi žinom į privačius namus sunkiai, nors ir Vilniuj gyvenu.

  8. Fostil parašė:

    Crembo man i nuosava nama atvede. Teko pasirasyt 3metu sutarti ir be jokiu akciju. Pastaruoju metu tikrai daug kam jau pradejo vedinet i nuosavus namus. Pagrinde jau daugiabuciuose daugiau maziau suvedinejo, tai ir liko tik nuosavi.

  9. Crembo parašė:

    Hmm, reikėtų ir man pasidomėt Fostil. O kiek reikėjo mokėt? Ar užteko 3 metų sutartis?

  10. Kiberbobas parašė:

    as irgi sedziu su dsl teo, moku 50lt ir gaunu suda…. nors dziaugiuosi dar ir tiek nes erdves nieko geriau nesiulo, bet abidniausia kad ir bovo vykdomas ir RAIN ir RAIN2 projektas, ir mano miesteli (kaime) uz 100metru nuo namo yra sviesolaidzio linija kuri priklauso valstybiniai imoniai PLACIAJUOSTIS INTERNETAS . bet pati ji interneto paslaugu neteikia , reikia laukti kol TEO prades nuomoti ta tinkla ir tik tada mums paprastiems vartotojams gales pasiulyti zmoniska interneta… bet kada teo prades ji nuomoti tai xui znajet… ir skambines i teo tai sako nera duomenu, artimu metu nesiruosia ir t.t…

  11. Fostil parašė:

    Crembo>>> Uzteko 3 metu sutarties. Daugiabuciuose uz ~300m jau senai gan buvo ivestas sviesolaidis, tik vat lapkrity pradejo vedinet sviesolaidi musu nuosavu namu rajone.

  12. Ign parašė:

    Aš taip pat į nuosavą nuo lapkričio pirmos įsivedžiau. Bet teko daug kartų eit į TEO, skambint įtikinėt, kad situacija dėkinga įvedimui, netoli, nereiks gatvės rausti. Griovį nuo šulinio iki namo per pievutę pats išsikasiau. Teko pasirašyti trejų metų sutartį, kad \"įvedimo kaštų\" nereiktų mokėti. Routeris gigabitinis Comtrend, internetas veikia puikiai.

  13. Crembo parašė:

    Nu aišku, tai man teks palaukt, nes daugiabučių aplink mano namą nėra, tai spėju artimiausias šviesolaidis gana toli.

  14. PonasKlebonas parašė:

    Abydniausia tai kai sėdi barake turi normalų greitį , bet viskas pas tave fakin sublokuota ant tiek kad net chatroulette nepaleidžia jau nekalbant apie torrentus 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.