„The Witcher 3“ atnaujinimas pilnas įvairiausių problemų

„The Witcher 3“ didelis atnaujinimas tik ką tik pasirodė, bet žmonės jau skundžiasi dėl įvairiausių problemų dėl asmeniniams kompiuteriams skirtos žaidimo versijos. Daugeliui žaidėjų nepavyko prisijungti prie žaidimo, o net ir prisijungę jie turėjo įvairiausių vargų.

Nors dėl naujų grafikos pasirinkimų žaidimas tapo vizualiai patrauklesnis, net ir galingą techninę įrangą turintys žaidėjai susiduria su vaizdo trūkčiojimu ir atsitiktiniais žaidimo užstrigimais. Visa tai dėl Ray Tracing – kelios  apžvalgos „Steam‘e“ sako, kad šis efektas naudoja pernelyg daug išteklių, kurių negali kompensuoti net tokių technologijų, kaip DLSS, pritaikymas. Naudojant Ray Tracing atsiranda žaidimo užstrigimai, o kadrų kiekis yra labai mažas.

Dabartinėje žaidimo versijoje yra klaidų, kurių nebuvo 2015 m. versijoje. Negalėjimas naudotis rankinio žaidimo išsaugojimo sistema yra viena iš jų. Be to, kai įjungtas Ray Tracing, apšvietimas gali staigiai kisti, o tai turi įtakos veikėjų modelių ir nustatymų kokybei. Norėtųsi tikėtis, kad CDPR išspręs šias problemas ir pagerins žaidimo patirtį.

10 Komentarai

  1. Diaxminde parašė:

    Vėl surušino ir norėjo greitai pasipinigauti? O šiaip net su grafikos modais žaidimas atrodė vizualiai nuostabiai.

  2. MunkaTheGreat parašė:

    O taip, ijungiau rt ultra su 2k rezoliucija, su 7600x + 3070 + game ready driveriai, tai fps kartais 15 kartais 60, po 4 min zaidimo Geraltas kiaurai praejo arkli, ir po to dar visokiu keistu bugu. DLSS mazai padeda, tik kokybe pablogina. Galvojau perzaisiu dar kart, bet reikia palaukti patch

  3. Maariux parašė:

    Jau tapo CDPR vizitine – išleisti riebiai bugovą game.
    Nepaisant to, kad suokia apie studijos pertvarką, pažada pasimokyti iš feilų…bet greičiausiai jie mato, kitur savo feilus ir problemas.

  4. cinikas parašė:

    Zaidimas geras vien del modu gausos….Nauja versijai tikrai niekas neperkurs modu….taip kad gg…Nebent ivyktu stebuklas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.