„The Witcher 3: Wild Hunt“ grafikos palyginimas, PC Ultra prieš PS4

Pastaruoju metu kyla daug kalbų dėl „The Witcher 3: Wild Hunt“ grafikos kokybės, tad siūlome jums peržvelgti šį „Candyland“ sukurtą video klipą, kuriame lyginama personalinio kompiuterio žaidimo versija veikianti Ultra nustatymais prieš PS4. Žaidime dar nepanaudotas pirmos dienos atnaujinimas, kuris dar labiau pagerins grafikos kokybę.

20 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    pasikartosiu su 2013 urlu:

    i.minus.com/ilo8ZEuf1yn7w.gif

  2. JisVisadaSalia parašė:

    Šiaip ne grafikoje esmė. Pats turiu ir PS, tai kai pakrenti ant sofos ar fotelio bei pasiimi pultą į rankas – net nepastebi kaip smagiai laikas prabėga. Ką jau bekalbėt apie kažkokią grafiką.

  3. GK parašė:

    sunkiai beatskirsi.labai puikiai padaryta.didziausias skirtumas bus tik tarp FPS ir aisku kas turi gera riga tai ir resoliucija.bet cia jau kaina,todel ir didybe gauni.

  4. vacoum parašė:

    to GK, tai kad atvirksciai prastai padaryta, kad neatskirsi – neisnaudojama PC gelezis.

  5. vacoum parašė:

    yra ini failiukas, kur bus galima kazkiek "pasigerinti" grafika, panasiai kaip watch dogs:
    http://www.pcgamer.com/witcher-3-graphics-options-performance-and-settings/

  6. GK parašė:

    o kam rupi ja isnaudoti? tau? dar 1000 zmoniu? garantuoju kad dauguma gameriu net neispaus 1080p 120fps,ar net 60fps ant ultra.uzteks kliedet kad konsoles stabdo progresa ir kitas nesamones.progresa stabdo pinigai.cia tau ne 1990 ar 2000,dabar yra kapitalizmo laikai,kur svarbu pinigai pinigai pinigai.piara nesveika padare 2013 metais,o ir dabar dar daro,reklama kuri nieko nekainuoja,visur reklama,interviu tik ir sukasi.protingi zmones,zino kaip pinigus daryt.

  7. vacoum parašė:

    cia jau offtopicas, bet:
    1. pinigai buvo svarbu ir per viduramzius ir dar seniau. Kapitalizmas prasidejo su vergu ar baudziauninku ukiu, kitur su pirmais fabrikais.
    2. Ir reklama labai brangiai kainuoja, pasiskaityk kiek isleido pvz ang gta5 kurimo ir kiek ant reklamos, kiek pamenu, ant reklamos apylygiai ar net daugiau.
    3. kazkaip labai nuvertini pc rinka. Ir nebutina ant ultros istraukti 120 fps, cia ne pirmo asmens saudykle. Jei stabilus – sueis ir 30 fps. (nors daugiau aisku niekad nepamaise).
    4. man kaip programinio kodo rasytojui tokios neisnaudotos eilutes sufleruoja, kad kazkas greiciausiai tycia (del vienokiu ar kitokiu priezasciu) nenorejo ju sukonfiguruoti (cia as apie init failiuka).

  8. PhaNtoM parašė:

    Juokingokai atrodo, bet kartu ir suprantama, vis vien daugiausia pirkimų bus konsolių versijos, o jie poto "apsiverktų", kad toks milžiniškas skirtumas tarp pc ir konsolių, tai arba priimė kompromisą – less development expences arba – papirko 😀 Either way, liūdna pc entuziastams… Nėra geimų, kurie raumenis pralaužytų. 🙂

  9. vacoum parašė:

    to PhaNtoM tai tiketina, kad nori maximalu pelna atsiriekti, kad ir avis ir vilkas butu sotus. Tik as Nvidios ir AMD vietoje speju reikes kokiu pora zaidimu pafinansuoti, kad butu palaikomas poreikis aukstos/maks. klases vaizdo plokstems pirkti. Pora geru ekskliuzivu issskirtinai pc rinkai, o paskui po poros metu gales downgradinti konsolems 🙂
    Negalvokite kad as grafikos fanas, tiesiog kazkaip siek tiek purinoki zaidimai su zaidimais gaunasi, pristato zaidimus su super duper zaidybines eigos traileriais, paskui isleidzia downgradeintas versijas, cia jau klaidinanti reklama gaunasi.

    Ok, tikekimes kad pats zaidimas bus idomus.

  10. GK parašė:

    oi,tik nereik kliedesiu kad ant konsoles blogiau atrodys ir nieks nepirks.dauguma konsoliu savininku yra casual zaidejai,kurie pirko ir pirks,nes normalus zmones supranta,kad PC kiti renka ne uz 300euru o uz 1000euru ir daugiau.gal reiktu viena karta nebeverkti ir susitaikyt kad ne tik konsoles vidutines,bet ir didzioji dauguma PC/Laptopiniu zaideju turi ne ka geresnius vidurius.
    ta pati Nvidia ir Amd su savo grafikos plokstem smarkiai stabdo progresa,bet kam tai paranku matyt? o jiems idomu? jie daro versla ir sluojasi milijonus,ta pati daro ir zaidimu kompanijos.
    pats matei 2013metu video,tai tokios grafikos low nustatymais dauguma loptopu nusprogtu,ka jau sneket apie nemazai PC ir Konsoles,ir kas tada butu? visi verktu kad neoptimizuotas zaidimas,vel konsoles kaltos,ane? tada vel butu kalti kurejai.kurejai daug neparduotu,gal net bankrutuotu? o jei nebankrutuotu,tai daug zmoniu atleistu.ar tu savo darbo kede rizikuotum? ar tau svarbiau butu tavo seima ir pragyvenimas nei kazkokiu nepazystamu zmoniu pasitenkinimas savo geroves kaina?

    reiktu nepamirst kad kurejai irgi zmones ir turi gyvenimus ir jais rupinasi.firmos turi vadovus kurie rupinasi savo firma ir savo gerove.

  11. vacoum parašė:

    Grafika yra parametrizuota, niekas netrukdo padaryti opcija kitiems nustatymams. Ir nereikia net per daug testuoti tos konfiguracijos. Sumesti kalte kad siuolaikine grafika nepajegi:). Bet Kiek matesi is senu 2014 metu traileriu, kad viska jie jau turejo. gamta turejo. Dangu, medzius, zoles, personazus, apsvietima, detalius personazus. Gal tik ne viskas buvo pas juos su aukstom teksturom. Bet ir teksturos parametrizuotos. Tiksliau turi detalumo versijas. Ir kai kuria objekto teksturas, pirmiausia skanavimo ar trimacio fotografavimo budu sukuria labai detalius modulius, ir is ju gimdo paprastesnius. Taigis, yra tik du variantai: konsoleje su zemais nustatymais zaidimas atrode labai skurdziai ir reikejo keisti zaidimo varikli, kad butu maziasnio apetito. Arba kazkas buvo labai suinteresuotas, kad pc neturetu geros grafikos.o gal uz tai net ir primokejo.

  12. GK parašė:

    arba kaip sake insider is CD Red,kad buvo per brangu kurti PC ir atskirai konsolems,bet kuriuo atveju viskas atsiremia i pinigus,gal jie ir butu buve nemazam pliuse,bet dabar gaus zymiai daugiau finansu.kaip ir sakiau,kurejai ziuri pirma savo geroves o ne zaideju,kompanijos rupinasi savo gerove.tu gal ir nenuskursi isleides 30 euru,bet jie isleide milijonus gali nueiti i minusa.
    kitaip sakant,jie mate ir jau zinojo kokia bus grafika zaidimo,bet vistiek isleido ta reklamini 2013m. filmuka kad pritrauktu mase gameriu.o kad dabar grafikos auku atkrito keletas tukstanciu tai nieko tokio,uz tai milijonas pritraukta.dabar vyksta nemokamas priaras,nemokama reklama.dabar zaidejai traukiami paciu gameplay’umi,nemokamais DLC,content’u,tai ka jie atliko super labai gerai.net gi savaite pries leido review’inti.

  13. vacoum parašė:

    to GK, tai jie jau buvo sukure. Nereikia kurti. Cia gali patiketi tik tas, kas nesusijes su programavimu. Ju zodziuose butu tiesos tik tuo atveju, jei reiketu naudoti visiskai atskirus zaidimu variklius. Realiai kurti 2 skirtingus zaidimus nereikia, panasios (vos ne identiskos sitemos). Ant vieno uzdedi konfiguraciniame faile, kad seseliu detalumas 4, ant kito uzdedi opcija, kad nuo 2 iki 8. Gal dar reikia biski konfiguraciju, bet cia vos ne fps ar grafikos testeris pasako, kokie parametrai kokiam lange turi buti.

    O jei butu ta gera zaida isleide su super grafika, kuri toliau youtube ama atimtu, chebra butu isvis raganiaus tikejima praeme ir n metu kaip crysis 1 mineje ir butu isvis sis zaidimas i istorije iejes.

    Ar supranti, kad sukurti medi, pvz egles moduli vienoje vietoje, tai medis sukurtus visur zaidime is karto ?

    Kodel pvz as su senu isvis kompu perejau crysis 1, crysis 2, abu witcherius, mass effect, deus ex, o mano kompas buvo lygiai pats pirmas procas su dviem branduliais (duo), ir gtx 9800 vaizduske (is neamenamu laiku). Nes grafika parametrizuota. Nes nera tik zema, auksta ar ultra grafika. Tai tik kratiniai konfiguraciju. Nueini custom nustatymus ir pasts pasirenki, kiek ten matymo lauko, seseliu, apsvietimo ir n kitu parametru. Isiklausyk ka sakau ir pamastyk, vietoj siaip kartoti kas ka pasake.
    Pvz jei butu isejes tik pc versieji zaidimas, tai speju kazkur "vidutines" ar "aukstos", ar panasios grafikos atitikmuo ir butu konsolinis variantas. Tai nori pasakyti, kad kai iseina pc variantas, kad atsirastu vidutiniai nustatymai, zaidimas kuriamas du kartus ?

  14. GK parašė:

    jie buvo sukure? tai parodyk man ilga,2h ar 3h gameplay’u su skirtingais regionais ir 2013m. grafika.nerandi? ir nerasi.rasi tik gameplay’u su sia grafika kuri bus isleistame zaidime.ten buvo tik reklama,atidirbta reklama.o tu jau cia svaiguliuoji apie ta grafika ir kad ji buvo sukurta 🙂

    crytek ilgai gyveno su modernia ir ispudinga grafika? nelabai,po Far Cry ir Crysis smukti pradejo,o dabar ant bankroto,isgelbejo juos ten kazkas? beto,kas is tos grafikos,kada zaidimas prastas? atsiziurejo zmones ir viskas,prarado susidomejima,niekas nebepirko,niekam neidomu.

  15. vacoum parašė:

    ir nereikia. Pasidomek pries rasydamas. Ar zinomas zodis pasidomek ?

    Realiai kad parode tas 5 minutes su gamtos objektais, dangumi, parodo,kad visi yrankiai tam kurti paruosti, yra gamtos teksturu packas. Ir 5 pirmas minutes sukurti sunkiausia . Toliau eina aplinkos kurimas. Is principo gamtos kurimas nors vizualiai atrodo kad visko ten daug prikuria, realiai sukuria dimensijas, bei isdelioja objektu koordinates 3d erdveje. Pvz kuriant augmenija, sukuriamas pradziai reljefas ir umaunamos zonos. Pzt tamsaus misko zona, sviesaus misko zona, zoles zona, retos augmenijos zona. Ir viskas. Tada atskirai konfiguruojamas (tiksliau jau buna pries tai sunkonfigintas) pvz tamsaus misko objektas (tamsaus misko zona), kuris turi pvz aibe kitu objektu,medziu rusiu, ir eina parametru kratinys, pvz tankumas, proporcijos, kad vienu medziu 3 kart daugiau, ir tada zadimo variklis pats tuos medzius uzdeda 3d aplinkoje. Ir nereikia cia niko kurti atskirai. Yra vienas darbas. Paskui kiekveinas medis turi teksturu rinkini. Tad keliais mygtukais galima pakeisti viso pasaulio tamsaus misko zona, ju issidestyma, tankuma, teksturas. Nepatikus zoliai, idedama kiti zoles objektai ir viskas.

    Didziausia sunkiausia dalis yra meninku piesinius, eskizus paversti 3D grafika, uzdeti mechanikas, sukurti gyvus personazus, misijos.

    cia pirmi linkai kuriuos radau, yra tikrai idomiu video.
    https://www.youtube.com/watch?v=clakekAHQx0
    https://www.youtube.com/watch?v=4pBr2LxCtew
    https://www.youtube.com/watch?v=bLkPz0Wquhk

    Ir kalbi kaip 12 metu vaikus. Pasidomek pries rasydamas.

    Nes PC vidutine grafika techniskai lygu konsoliu grafikai. Kiek iseina PC zaidimu su grafikos nustatymais, zemas, vidutines, aukstas, ultra, tai nori pasakyti kad zaidimas kurtas 5 kartus:) ? 😀

    Nebent, nebent yra keli variantai,kad zaidimo varikis buvo apetitingas ir ta vidutine grafika netenkino, nes konsoles buvo per daug silpnos, tada arba pakeite zaidimo varikli arba ten perkure visiskai kitus objektus, nes neuzteko mazinti teksturas, per daug plika viskas atrode ? Nu nesinori tiketi, kad konsoles tokios silpnos…kazkaip 5 pries 1 kad cia is virsaus sprendimas nuleistas.

    P.s. o del crytec’o tai cia atskira tema, apie kuria as irgi turiu nuomone. Ten su vadyba tragedija. Jie net nemoka free to play normaliai isleisti. Pvz trecdalis europos saliu sumaisyta, priskirta rusijai? pagal juos trecdalis europos rusija. Pagal lokalia pvz mums galima atsiusti tik rusiskus zaidimus ir jungtis prie rusijos servaku 😀 tas pats visam pabaltijui, maldovijai, visi forumai mirga nuo problemu. Cia panasiai, ne kiekvienas geras krepsininkas gali buti geru treneriu, tai ten panasiai. Bet cia jau atskira tema.

  16. GK parašė:

    vienas apie ratus,kitas apie batus 🙂 gero zaidimo 🙂

  17. vacoum parašė:

    aga, tikiuosi bus kaip pirmas ar dar geresnis, man antra dalis nepatiko. Dabar nusipirkau 10 zaidimu tai nespeju siustis. Namas salia vilniaus, tai niekas sviesolaidzio neatveda… ech akmens amziaus laikai…

    Bet mano praktika rodo, kad geriausia pradeti zaisti po 2 patcho, nes ypac kai misijos ziauriai nervas bus kai negalesi misijos uzbaigti del kokio bugo.

  18. Katonas parašė:

    http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/ jau yra žaidimo spartos testai, reiklus gyvatė 😀
    AMD gal dar kiek pasitemps kai išmes tvarkykles optimizuotas

  19. JisVisadaSalia parašė:

    Žiūrėjau irgi tuos testus. Testus stebiu su kiekvienos naujos GPU pasirodymu kiekvienais metais. Pagal tuos testus galiu pasakyti, kad žaidimo variklis yra gaidys. 60 FPS su TOP GPU…
    Beje 4K kraštovaizdžiai labai gražūs nors FPS tik vos 30+: https://www.youtube.com/watch?v=NASfzt1C7aY
    Ir kas ten verkšlena dėl tos pelkės su gif nuoroda?
    http://i.minus.com/ilo8ZEuf1yn7w.gif
    https://www.youtube.com/watch?v=t2WoRfULG1Y
    Reik laukt konkrečių PC rezoliucijų palyginimų 1080p 2k 4k

  20. vacoum parašė:

    kazkaip perziurejus gameplay, toks jausmas grizimas i praeiti. Kazkaip crysis pirmas atrodo pries 2 metus isejes, ne pries 8. Zodziu palauksiu poros patchu, tada isigysiu. Kiek skaiciau uzsienio forumuose, dar daug bedu su Nvidios gameworks. O ir pats RedEngine’as kazkaip nustebino ne visai is gerosios puses. Kazkokios paletines teksturos (cia gal naujas dizainas).

    Ir siaip steame kainos…. 85 eurai su prapletimu….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.