„The Witcher 3: Wild Hunt“ nesigailės net „GeForce GTX 780 Ti“

Susidūrusi su „The Witcher 3: Wild Hunt“ net didžioji „GeForce GTX 780 Ti“ gali būti priversta išsiruošti į laukinę medžioklę dėl… dėl žaidėjui priimtinos kadrų sekos (fps). Remiantis „Gametechs“ žiniomis, 550 USD kainuojanti GTX 780 Ti turi šiokių tokių problemų su naująja raganiaus dalimi, kuomet tekstūrų šoninio glotninimo algoritmas (AA) pasiekia 8x.

Puse lūpų kalbama, kad in-game nustatymams esant maksimaliems (1080p + 8x MSAA) vienbranduolis „nVidia“ flagmanas tegali užtikrinti 35 – 45 fps. Tiesa, taip trokštamus 60 fps įmanoma pasiekti kiek sumažinus MSAA lygį. Tačiau įdomiausios kalbos sklinda apie konsolėms skirtą „The Witcher 3: Wild Hunt“ versiją. Minima, kad PS4 sugebės apdoroti žaidimą 900p/30fps, o „Xbox One“ 720p/30fps sklaidos/spartos santykiais. Šios žaidimo versijos pasieks tik minimalius PC keliamus reikalavimus ir grafikos detalizacija bus panaši į tai, ką matėme „The Witcher 2“ dalyje.

6 Komentarai

  1. daimonass parašė:

    Ko jau ko, bet sito tai laukiu. Tikiuos galesiu be lago suzaisti bent keleta kartu..

  2. Povilas parašė:

    Pagarba kurejams, kad net ir naujos konsoles bunant stabdziu, jie AK kuria kuo geriausia produkta. Turbut vienas is to nedaugelio zaidimu kuri verta nusipirkti.

  3. Celeron parašė:

    Screenshotai graziai atrodo,atmosferiskai, jei dar gerus garso takelius parinks bus super :). W2 per daug spalvotas ir vaikiskas gavosi.

  4. itsunoshiyuga parašė:

    siaip tai liudna, kad kurejai nesugeba padoriai optimizuot…

  5. daimonass parašė:

    itsunoshiyuga -> Sakyciau normalu. Su antram dalimi as su savo senuciuku sugebejau losti vidutiniuose nustatymuose be lago. O kad istempti 60+ FPS, dar iki siol reikia minimum 2 VGA… Nes 290X netempia iki 60.

  6. itsunoshiyuga parašė:

    daimonas -> sakyciau ne. cia kaip crysis – istorijos nera, o tik gera grafika. tikiuosi cia taip nebus. geriau savo biudzeta skiria zaidimo kokybei. be to, nuskriausti nesiojamu ir biudzetiniu kompu savininkai. nesuprantu as tokios grafikos. turiu 770 gtx ir man visiskai uztenka ka is jos gaunu, o ir su maziau laisvai gyvenciau. kaip ir sakiau – ne grafikoje esme. be to, optimizuota prastai, jei 290X nesugeba 60 fps duot.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.