Thermalright Silver Arrow sulaukia atnaujinimo – pristatomas Silver Arrow SB-E

Tarp itin efektyvių stacionarių kompiuterių aušintuvų didelį pasisekimą pelnęs „Thermalright Silver Arrow“ sulaukia atnaujinimo – pristatomas „Silver Arrow SB-E“ modelis, kuris kaip ir pirmtakas priskiriamas dvigubo bokšto (angl. Dual tower) aušintuvų tipui, skelbia Techpowerup.com.

„Thermalright Silver Arrow SB-E“ turi aštuonis nikeliuotus 6 mm skersmens varinius šilumos vamzdelius (angl. Heatpipes), naudoja patobulintą radiatorių, o komplektuojamas yra su dviem ventiliatoriais: 140 mm skersmens „TY 140“ ir 150 mm skersmens „TY 150“. Palyginimui, senasis „Silver Arrow“ turėjo keturis 8 mm šilumos vamzdelius bei buvo komplektuojamas su dviem „TY 140“. Naujasis modelis taip pat bus komplektuojamas su patobulintais ventiliatorių tvirtinimais, kurie kels mažiau problemų turintiems aukštus operatyvios atminties modulius.

„Thermalright Silver Arrow SB-E“ suderinamas su Intel LGA 2011/1366/1156/1155/775 bei AMD AM2(+)/ AM3(+)/ FM1 procesorių lizdais. Kaina kol kas neskelbiama, tačiau norint šį produktą užsisakyti iš anksto, teks pakloti 78 eurus. Manoma, kad oficialiai prekyba gaminiu prasidės šio mėnesio gale.

Nuotraukos iš TechPowerUp.com.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.