„Tiger Lake“ grafika pajėgi „Battlefield V“ žaidimą atvaizduoti 30 FPS sparta

„Tiger Lake“ procesoriai nešiojamiems kompiuteriams turi būti išleidžiami artimiausiu laikotarpiu. Šie „Intel“ procesoriai turės ne tik naują branduolį, bet ir naują Gen 12 Xe grafiką. „Intel“ spartos strategijos padalinio vadovas Ryan Shrout nori visiems parodyti, kokia galinga yra naujoji „Intel“ grafika.

Trumpo filmuko metu parodoma reali žaidimo eiga, kur nežinomas „Tiger Lake“ procesorius sugeba „Battlefield V“ žaidimą atvaizduoti maždaug 30 kadrų per sekundę sparta. Žaidime parinkti aukšti nustatymai, o raiška yra 1080p. Ryan Shrout taip pat priduria, kad tvarkyklės kol kas dar yra ankstyvos stadijos, tad ateityje iš Xe grafikos turėtume sulaukti ir daugiau papildomos spartos.

Pagal išankstinę prognozę, „Tiger Lake“ grafika bus maždaug 10-20 % spartesnė už AMD „Renoir“ APU procesoriuose esančią „Vega“ grafiką.

4 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Integruotos net 750 Ti lygio dar nepasiekė, tai ką čia ir kalbėt…

    Aišku, Minecraft’ą jau galima mėginti jungtis (:

    • kernelis parašė:

      Galima zaisti kruva senu/senesniu zaidimu, kas visai nice, ypac turint omenyje 15W TDP.

      • Nukainotas parašė:

        Jo jo, viskas ok su tom iGPU, čia aš tik šiaip vis laukiu, kol pasieks 10 metų senumo mid range GPU lygį (:

      • neblogai parašė:

        Galima žaisti praktiškai bet kurį naujausią žaidimą, dažniausiai bent su ~50fps- tik reikia naudoti resolution scaling iki ~720p lygio. Išimtys- gal tik koks RDR2, kur reikia dar žemiau eiti norint 30fps+ pasiekti, na ir pvz Battlefield multiplayer baisiai daug procesorius apkraunamas, tai U-serijos nešiojamuose nelieka daug galios iGPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.